Tempeh tapa

Erref.: errezeta_303

Erraza

Zailtasuna

1 ordu

Prestaketa

Hamaiketakoa

Mota

Proteina begetala

Kategoria

Osagaiak

1 pakete tempeh plantxan

1 kopa artatxikia

200 g Portobello perretxikoak 

Perrexil freskoa

1 baratxuri ale 

1/2 tipula gorria

oliba olio birjina estra

itsasoko gatza - piperra

Tamari 

 

 

Barazki-maionesa egiteko :

150 ml soja edari

150 ml hotzean prentsatutako ekilore olio desodorizatua 

1 koilarakada arroz ozpina 

1/2 koilaratxo turmeric 

piperbeltza dastatzeko

Urratsak

1. Egosi artatxikia ur bikoitzarekin eta koilarakada batekin gatz 15-20 minutuz, ur guztia xurgatu arte.2. Perretxikoak, baratxuriak eta tipula fin-fin txikitu eta zartagin batean salteatu olio eta gatz pixka batekin.3. Gehitu dado txikitan txikitutako tempe-a eta soja-saltsa, 10 bat minutuz gehiago egosi 4. Elikagai-prozesadorean, birrindu artatxikia, tempeta eta perrexila minutu batzuetan, gainetik pasatu gabe, orea krematsuegia izan ez dadin. . 5. Esku bustiekin, hartu orea koilarakada bat eta eskuekin zapalduz kroketetan moldatu. Nahi duzun forma biribila edo luzanga aukera dezakezu.6. Jarri kroketak pergamino-paperez estalitako labeko erretilu batean, gainean oliba olio pixka bat bota eta 200 gradutan egosi 15-20 minutu inguru 7.Egosi bitartean. Barazki-maionesa prestatzen dugu: osagai guztiak irabiagailuan edalontzi batean sartu eta poliki-poliki irabiatzen ditugu testura krematsua lortu arte. 3. Kroketak barazki-maionesarekin eta entsalada batekin zerbitzatzen ditugu, pintxo edo aperitibo gisa aproposa. 
txartelaren irudiak

Emmanuela Gornati

Entrenatzailea eta sukaldari beganoa

@emanuela.gornati_chef

Enpresaria, osasun Coach eta Chef beganoa, Essenza metodoaren sortzailea
gogoko_muga gerorako gorde
Erosi errezeta honen osagaiak:
Oinarrizko prezioa -%10

Finestra sul Cielo

1TEMPEH01

Tempeh plantxan ekologikoa

Soja organikoz egindako janaria. Landare-proteina eduki handia duenez, tempeh naturala baliabide ezin hobea da sukaldean duen aldakortasunerako. Zerrendatan moztu eta barazki, soba fideoak eta tempeh wok bat egin dezakezu. Pertsona beganoentzat egokia....

Finestra sul Cielo

1MIG

Artatxiki zuritua %100 konpostagarria

Nekazaritza ekologikoko artatxikia, digeritzeko erraza eta oso energetikoa. Barazkiekin konbina daiteke, zopetan eta entsaladetan gehitu edo pasta eta arrozaren ordezko gisa erabil daiteke. Barazki hanburgesak ere prestatu daitezke. Babestutako atmosferan ontziratua, bere mantenugai guztiak gordetzeko. Gluten gabeko. Orain %100 ontzi konpostagarrian!

Finestra sul Cielo

1SHOYU

Salsa de soja shoyu fermentada 250ml bio

Metodo tradizional onenari jarraituz egindako soja saltsa (18 hilabetez hartzitzea egurrezko upel batean). Zereal, lekale, barazki eta algetan oinarritutako errezetak egiteko aproposa. ...

Vivibio

VBIO524

Glutenik gabeko soja edari naturala

Vivibio glutenik gabeko soja edaria landare jatorriko osagai %100 organikoekin egina dago. Gantz saturatu eta proteina eduki txikiarekin, erreferentzia hau aproposa da goizeko kafearekin konbinatzeko edo zure irabiatuei gehitzeko. Ez du azukre erantsirik. ...

Finestra sul Cielo

1ACIRI

Vinagre de arroz integral 250 ml

El vinagre de arroz integral es un apetitoso condimento elaborado a partir de fermentar durante un año el arroz en tinas de terracota, para convertirlo primero en alcohol y después en vinagre. Su sabor, siendo menos ácido, más suave y lleno que el vinagre de vino, se combina perfectamente con cualquier plato de cereales, verduras y algas, resaltando su sabor sin modificarlo. Puede utilizarse como sust...

Oinarrizko prezioa -%15

Finestra sul Cielo

1CURCU

Turmeric hauts organikoa

Kolore laranja eta usain indartsua duen sukaldaritzako espezia, barazki-platerak, zerealak, menestra beganoak, arroz-platerak, etab. Medikuntza Ayurvedikoan, turmeric urdaileko babesgarritzat eta antiinflamatorio naturaltzat hartu da propietate antioxidatzaile amaigabeekin. Orain beirazko ontzian.

Finestra sul Cielo

1OLIGI

Ekilore-hazi olio ekologikoa

Nekazaritza ekologikoko ekilore hazien olioa. Bai egosteko bai hotza zerbitzatzeko erabil daiteke. Saltsak egiteko ere ezin hobea. Berez aberatsa da gantz-azido poliinsaturatu esentzialetan, hala nola omega 6 eta E bitaminan....

Kategoria bereko beste 6 produktu: