Buckwheat eta perretxiko risottoa

Erref.: errezeta_96

Erraza

Zailtasuna

25 minutu

Prestaketa

plater bakarra

Mota

Arroza

Kategoria

Osagaiak

    • 200 g de setas mixtas (shiitake, portobello, champiñón…)
    • 1 baratxuri ale
    • 1 cebolleta con la parte verde,
    • romero fresco
    • 1 taza de trigo sarraceno
    • 2 tazas de caldo de verduras
    • ½ vaso de crema de coco Cocomi
    • 1 cucharada de AOVE - sal

Urratsak

1. En una cazuela sofreímos el ajo junto con el romero y la cebolleta con una cucharada de aceite, un minuto.

2. Añadimos las setas troceadas y cocinamos hasta que estén blanditas. 

3. Añadimos el trigo sarraceno. Removemos y tostamos junto con las setas.

4. Añadimos el caldo. Cocinamos unos 15-20 minutos removiendo de vez en cuando.

5. Añadimos la crema de coco y mezclamos bien. Cocinamos unos minutos más. Servimos caliente y con perejil fresco espolvoreado. 

txartelaren irudiak

Emmanuela Gornati

Entrenatzailea eta sukaldari beganoa

@emanuela.gornati_chef

Enpresaria, osasun Coach eta Chef beganoa, Essenza metodoaren sortzailea
gogoko_muga gerorako gorde
Erosi errezeta honen osagaiak:

Finestra sul Cielo

1SARA

%100 konpostagarria aladarra

La Finestra sul Cielo-ko Buckwheat oso aberatsa da mantenugaietan eta zapore nahastezina du. Gainera, ekologikoki hazten da eta atmosfera babestuan ontziratzen da produktuaren mantenugaiak hobeto kontserbatzeko. Aproposa da dastatzeko oliba olio birjina estra, soja saltsa edo Gomasio beste ongailu batzuen artean....

Finestra sul Cielo

1BROSL

Berehalako barazki-salda ekologikoa legamiarik gabe

Nekazaritza ekologikoko osagaiekin egindako barazki-salda berehalako hautsa. Legamirik gabe eta oliba olio birjina estrarekin. Edozein plater motari zapore ukitu paregabea emateko aproposa. ...

kocomi

CC24

Sukaldatzeko koko krema BIO

Koko krema ekologikoki hazitako osagaiekin egindako kokomia prestatzeko. Thai zopa, postre, irabiatu eta aukera amaigabeei zaporea eta krema emateko aproposa. %100 beganoa...

Kategoria bereko beste 6 produktu: