entsalada beganoa

Erref.: errezeta_301

Erraza

Zailtasuna

1 ordu

Prestaketa

Lehenengo ikastaroa

Mota

Entsalada

Kategoria

Osagaiak

1 taza de azuki cocidos

2 zanahorias

1 puñado de rabanitos

1 tallo de apio

1 pepino

1 aguakatea

1/2 cebolla morada

1 manojo de rúcula

 

Para el aliño 

Zumo de 1/2 limón

2 cdas. de vinagre de manzana

2 cdas. de AOVE

Sal y pimienta

Urratsak

1. Cortamos todas las verduras a cubitos muy pequeños, zanahoria apio rabanitos y pepino, y las ponemos todas en un bol.

2. Preparamos el aliño emulsionando todos los ingredientes en un vaso y luego aliñamos las verduras. Mezclamos bien.

3. Añadimos las azuki ya cocidas o cualquier otra legumbre al gusto, y mezclamos bien con la verdura y el aliño.

4. Preparamos el dip de aguacate: abrimos el aguacate por la mitad y con una cuchara lo sacamos, lo ponemos en un bol y lo aplastamos con el tenedor, lo aliñamos con aceite sal y limón y añadimos la cebolla morada picada muy finamente. Mezclamos bien y reservamos.

5. Servimos el salpicón con una base de rúcula y la pasta de aguacate.

6. Es un plato muy fresco, fácil y nutritivo, ideal para llevarlo al trabajo o a la playa, o como aperitivo para una cena veraniega en la terraza.

txartelaren irudiak

Emmanuela Gornati

Entrenatzailea eta sukaldari beganoa

@emanuela.gornati_chef

Enpresaria, osasun Coach eta Chef beganoa, Essenza metodoaren sortzailea
gogoko_muga gerorako gorde
Erosi errezeta honen osagaiak:

Finestra sul Cielo

1HOK

Azuki Hokkaido en envase compostable

Hokkaidoko lurzoru bolkaniko emankorrari esker, Japoniako eremu honetako azuki babarrunek zapore gozoagoa, leunagoa eta gaziagoa dute. Dauden lekale digestiboenetako bat dira eta balio nutritibo handia dute. Beste edozein lekale, zereal edo barazkirekin konbina daitezke edo oliba olioarekin, soja saltsarekin edo Gomasiorekin ondu. Era berean, ezin hobeak dira...

Finestra sul Cielo

1ELUR-OREINAK

Sagar sagardo ozpin ekologikoa

Nekazaritza ekologikoko sagar sagardo ozpina %5eko azidotasunarekin. Pasteurizatu gabe botilaratu, bere ezaugarriak guztiz gorde ditzan. Hartzidura naturalaren bidez egina. Entsaladak janzteko aproposa. Iragazkirik gabe. Pasteurizatu gabe.

Kategoria bereko beste 6 produktu: