Koko eta fruitu gorriak pirula

Erref.: errezeta_232

Erraza

Zailtasuna

30 minutu

Prestaketa

Postrea

Mota

Izoztuta

Kategoria

Osagaiak

2 vasos de bebida de avena?

300 g de frutos rojos?

100 g de sirope de arroz?

1 puñado de arándanos y frambuesas congeladas

1 yogur de coco?

Urratsak

1. Trituramos la fruta junto con el sirope y la bebida de avena.

2. Vertemos la mezcla en los moldes de polo y congelamos mínimo durante 3- 4 horas.

3.Si queremos elaborar un polo con varios matices de colores podemos triturar una parte de la mezcla con yogur de coco, rellenar los moldes hasta la mitad y congelar durante media hora.

4. Incorporamos la otra mitad de la mezcla (más oscura) hecha con bebida de avena, sirope y la fruta triturada. Congelamos durante 3-4 h.

txartelaren irudiak

Emmanuela Gornati

Entrenatzailea eta sukaldari beganoa

@emanuela.gornati_chef

Enpresaria, osasun Coach eta Chef beganoa, Essenza metodoaren sortzailea
gogoko_muga gerorako gorde
Erosi errezeta honen osagaiak:

Finestra sul Cielo

2FREBEAV

Glutenik gabeko olo edari ekologikoa

Berritasun paregabea! Lehenengo glutenik gabeko olo edaria beirazko ontzi batean. Olo osoarekin egina, ez du azukre erantsirik. Gainera, erabiltzen den beira birziklagarria eta birziklagarria da, eta horrek ingurumen-inpaktua murrizten du eta oso alternatiba jasangarria bihurtzen da. Zapore benetakoa duen produktu arina, bakarrik edateko, kafea edo tearekin batera eta baita begano eta glutenik gabeko postre goxoak prestatzeko ere. Hoztu gabeko produktua.

Finestra sul Cielo

1MARIZ

Arroz almibarretan 400 gr

Nekazaritza ekologikoko arroz almibarretan %100. Zereal almidoia azukre sinpleago batean bihurtzeko entzima araztuak erabiliz egina. Sistema horri esker, azukre sinpleetan aberatsagoa den malta lortzen da, zereal bakar batez osatutako maltak ekoizteko aukera emanez. Infusioak, teak edo zereal-kafeak gozotzeko edo biscottiak edo tostadak zabaltzeko aproposa....

Kategoria bereko beste 6 produktu: