Ferrero Rocher estiloko izozkia

Erref.: errezeta_153

Erraza

Zailtasuna

35 minutu

Prestaketa

Postrea

Mota

Izoztuta

Kategoria

Osagaiak

750 ml de bebida de avena 

10 cdas. (75 g) de almidón de maíz 

5 cdas. de crema de avellanas y cacao vegana

5 cdas. de sirope de arroz 

1 cdta. extracto de vainilla 

Para decorar:

2 cdas de crema de avellanas y cacao vegana

2 onzas de chocolate negro 

1 puñado de avellanas troceadas

Urratsak

1. Pon la bebida de avena en un cazo y antes de calentarla disuelve el almidón de maíz.

2. Calienta la mezcla unos 5-7 minutos removiendo continuamente con unas varillas hasta que la crema espese.

3. Retira del fuego y añade la crema de avellanas, el sirope de arroz y la vainilla. Mezcla bien y vierte la crema en un molde o recipiente apto para congelar. Deja que se enfríe a temperatura ambiente y luego mete el helado al congelador unas 4 horas.

4. Saca del congelador y remueve el helado con un tenedor para romper los cristales que se hayan formado. Aplana la superficie del helado y decóralo con unas cucharadas de crema de avellanas, trocitos de chocolate negro y avellanas troceadas. Vuelve a meter al congelador al menos 2 horas.

5. Cuando vayas a servir el helado sácalo unos 10-15 minutos antes del congelador.

cda. / cdas. = cucharada sopera / cucharadas soperas cdta. / cdtas. = cucharadita de postre / cucharaditas de postre

gogoko_muga gerorako gorde
Erosi errezeta honen osagaiak:

Finestra sul Cielo

1CREMCAO

Hur eta kakao krema vegan ekologikoa

Hur krema benetako hurrekin? Ezagutu La Finestra sul Cielo-ren kakao krema berria, %60 hur ekologikoarekin, koko-loreen nektar azukrearekin eta kakao hauts hutsarekin egina. Ahosabairako gozamena, esne arrastorik gabe eta %100 ekologikoa. Aukerarik onena igandeko krepeak, arratsalde erdiko ogitartekoak zabaltzeko edo postrerik goxoenak prestatzeko. Inor ez bezalako krematsua eta ezkutatzeko ezer gabe. Beirazko botila.

Finestra sul Cielo

2FREBEAV

Glutenik gabeko olo edari ekologikoa

Berritasun paregabea! Lehenengo glutenik gabeko olo edaria beirazko ontzi batean. Olo osoarekin egina, ez du azukre erantsirik. Gainera, erabiltzen den beira birziklagarria eta birziklagarria da, eta horrek ingurumen-inpaktua murrizten du eta oso alternatiba jasangarria bihurtzen da. Zapore benetakoa duen produktu arina, bakarrik edateko, kafea edo tearekin batera eta baita begano eta glutenik gabeko postre goxoak prestatzeko ere. Hoztu gabeko produktua.

Finestra sul Cielo

1MARIZ

Arroz almibarretan 400 gr

Nekazaritza ekologikoko arroz almibarretan %100. Zereal almidoia azukre sinpleago batean bihurtzeko entzima araztuak erabiliz egina. Sistema horri esker, azukre sinpleetan aberatsagoa den malta lortzen da, zereal bakar batez osatutako maltak ekoizteko aukera emanez. Infusioak, teak edo zereal-kafeak gozotzeko edo biscottiak edo tostadak zabaltzeko aproposa....

Finestra sul Cielo

1AMIDO

Arto-almidoia

Nekazaritza ekologikoko arto-almidoia. Esnea, kremak, saltsak edo zopak loditzeko aproposa. Postre arinagoak eta leunagoak egiteko ere erabil daiteke...

Kategoria bereko beste 6 produktu: