Finestra sul Cielo
1FAGRTE
gari irina zuria
Nekazaritza ekologikoko gari irina zuria eta giro babestuan ontziratua. Edozein errezeta prestatzeko aproposa, gozoa edo gazia....
Nekazaritza ekologikoko arto-almidoia. Esnea, kremak, saltsak edo zopak loditzeko aproposa. Postreak arinagoak eta leunagoak egiteko ere erabil daiteke.
Almidón de maíz.
Leku fresko eta lehor batean gorde.
kcal. | 354 |
---|---|
kJ. | 1484 |
karbohidratoak | 87 |
horietatik azukreak | 0 |
proteina | <0,5 |
Gantzak: | <0,5 |
horietatik saturatuak | <0,1 |
Zuntz dietetikoa | 0 |
Gatza | <0,01 |
Finestra sul Cielo
1FAGRTE
Nekazaritza ekologikoko gari irina zuria eta giro babestuan ontziratua. Edozein errezeta prestatzeko aproposa, gozoa edo gazia....
Finestra sul Cielo
1FARIMAN
Nekazaritza ekologikoko almendra irina, zuritutako fruitu lehorrak birrintzean egindakoa. Errezeta gozoak zein gaziak prestatzeko aproposa....
3FAINSA25_CAJA
Saco de harina de trigo sarraceno bio de 25 kg procedente de cultivo ecológico. Ideal para productos de pastelería y horneados. Formato pensado para el sector HORECA....
Finestra sul Cielo
1POLP
Algarroba en polvo procedente de agricultura ecológica. Ideal para la elaboración de postres o productos de pastelería....¡Ahora en envase compostable!
Finestra sul Cielo
1 AURPEGIA
Garbantzu irina, zuntz-eduki handiagatik eta zerealetan aberatsa den osaeragatik. Edozein errezeta gozoa edo gazia egiteko aproposa....
Finestra sul Cielo
1FARTOBA
Proteina-eduki handiari esker, pasta, ogi bereziak eta gozokiak egiteko erabiltzen den irin sendoa, lebitazio prozesu luzearekin, panettonea adibidez. Beste irin batzuk sendotzeko ere erabil daiteke, orea elastikoagoa bihurtuz. Babes-atmosferan ontziratzen da eta prestatzeko erabiltzen diren osagaiak nekazaritza ekologikotik datoz.
Finestra sul Cielo
1CHIA
Chia hazi ekologikoak. Superelikagaitzat hartuta, Omega3-ren eduki handiena duen barazkia dira, baita zuntz, fosforo, kaltzio, magnesio, potasio, burdina eta selenio iturri bikaina ere. Entsaladetan gehitzeko aproposa, postreetarako eta ogietarako osagai gisa erabiltzeko EDO irabiatuak prestatzeko... Orain %100 konpostagarria den ontzi batean!
Voelkel
VK054
Ezagutu Voelkel-en sagar eta granada zuku berria. Zuku hori sortzen duen laborantza biodinamikoko osagaien konbinazioa, eguneko edozein unetan edateko aproposa. Granadak, gozotasun ezin hobea duen fruitua antioxidatzaile-gaitasun handikoa, fruituen erreginarekin bat egiten du, sagarrarekin. Gozatu Demeter kalitatezko zuku berri honekin.
Finestra sul Cielo
2DOAN
Zeramikazko birrila, laukizuzen formakoa, jengibrea, daikon edo bestelako sustraiak mozteko aproposa....
Voelkel
VK006
Lakto-hartzitutako erremolatxa zuku honetarako Demeter lehengaiak baino ez dira erabiltzen, nekazaritza biodinamikotik datozenak. Berez aromatizatuak diren erremolatxa-tuberkuluak prentsaketa-prozesua egiten dute elikagai guztiak kontserbatzeko, azido laktikoarekin konbinatu aurretik, prozesu osoa gatzik gehitu gabe burutuz. Laktofermentazio prozesuak...
ManukaOsasuna
MH012
Gozoki leun hauek Zeelanda Berriko Manuka eztiaren ontasuna konbinatzen dute koros beltzaren fruta zapore freskoarekin eta C bitaminaren gehigarri batekin. Goi-mailako MGO ™ 400 + Manuka eztiarekin egina, bere metilglioxal eduki naturalarekin ziurtatua (400 mg/kg). ). Konposatu hau da Manuka eztia hain berezi, purua eta propietatez betea egiten duena. Osagai %100 naturalekin, kolore edo zapore artifizialik gabe.
Germinala
GM009
Ahabi kremaz betetako arroz eta arto cracker goxoak. Osagai %100 ekologikoekin, cookie zaporetsu hauek ere glutenik gabeko ziurtagiria dute. Fruta gorrien zaleentzat plazer aproposa.
Finestra sul Cielo
1IMPANA
Nekazaritza ekologikotik ogitzeko arto-irina. Frijitu kurruskari eta arin egiteko aproposa. Ez du legamiarik eta gantz gutxi du....
Finestra sul Cielo
1LIEPA
Emultsionatzailerik gabeko ogirako eta pizzarako legamia....