Finestra sul Cielo
1POLINT
Berehalako gari osoko polenta
Nekazaritza ekologikoko berehalako polenta integrala. Plater gozoak zein gaziak prestatzeko aproposa....
Erraza
Zailtasuna1 ordu
PrestaketaPostrea
MotaTarta
Kategoria1. Preparar el huevo vegetal mezclando las semillas de lino molidas con el agua. Dejar reposar unos minutos mientras preparamos el resto.
2. Precalentar el horno a 200 grados y engrasar un molde de pastel bajo con un poco de aceite de oliva extravirgen.
3. Mezclar la harina de trigo, la polenta, la levadura, el bicarbonato, la algarroba y la sal. Por otro lado, batir la bebida de avena sin gluten y el aceite.
4. Mezclar suavemente con una espátula los ingredientes secos con los líquidos y el huevo vegetal. Rellenar el molde con la masa y distribuir las moras por encima. No hace falta hundirlas porqué ya lo harán solas durante la cocción.
5. Meter en el horno (en la zona del centro) entre 25-30 minutos aprox. con la posición de arriba y abajo. Pueden variar los tiempos en función del tipo del horno y el molde elegido.
6. Una vez que pinchemos con un palillo en el centro del bizcocho y salga seco (y caliente) ya está listo. Dejar enfriar antes de comer.
7. Si queremos endulzarlo un poco más, podemos servirlo con un chorrito de sirope de arroz por encima.
Finestra sul Cielo
1POLINT
Nekazaritza ekologikoko berehalako polenta integrala. Plater gozoak zein gaziak prestatzeko aproposa....
Finestra sul Cielo
1FAGRA
Nekazaritza ekologikoko gari irina erdi integrala. Babes-atmosferan ontziratua bere kontserbazioa bermatzeko. Edozein errezeta gozo edo gazia egiteko aproposa....
Finestra sul Cielo
1FREBEAV
Glutenik gabeko olo edaria iturriko urarekin egina, azukre erantsirik gabe eta %100 begetala. Alemaniako iparraldean glutenik gabeko olo mota batekin ekoizten da. Digerigarritasun handia eta proteina-eduki handia ditu ezaugarri. Barazkijaleentzat eta beganoentzat ere egokia da. Produktu paregabea merkatuan, glutearekiko intolerantzia duen kontsumitzaileari zuzendua....
Finestra sul Cielo
1MARIZ
Nekazaritza ekologikoko arroz almibarretan %100. Zereal almidoia azukre sinpleago batean bihurtzeko entzima araztuak erabiliz egina. Sistema horri esker, azukre sinpleetan aberatsagoa den malta lortzen da, zereal bakar batez osatutako maltak ekoizteko aukera emanez. Infusioak, teak edo zereal-kafeak gozotzeko edo biscottiak edo tostadak zabaltzeko aproposa....
Finestra sul Cielo
1LIEPA
Emultsionatzailerik gabeko ogirako eta pizzarako legamia....