Artatxiki orea

Erref.: 1AMAMIG
Kantitatea: 370g
5,75 €
Zergak barne
Zenbatekoa
  • organikoa
Finestra sul Cielo

Honek ziurtatua:

ORGANIKOA

CZ-BIO-001 EU/EU EZ NEKAZARITZA

gogoko_muga gerorako gorde

Artatxiki amasake krema gozo eta goxoa da, postre moduan edo fruta, fruta marmelada, hur krema edo almendra krema gehitzeko aproposa. Esnea edo gozokiak prestatzeko oinarri gisa ere erabil daiteke. Zerealaren hartzidura koji gehituz egiten da, artatxikia krema goxo honetan eraldatzen duen hartzidura naturala, entzima artifizialak erabili gabe. La Finestra sul Cielo amasake Japoniako artisau-metodoari jarraituz egiten da. produktu pasteurizatua.

Ura, artatxikia*(%24), koji (%17) (arroza*, aspergillus oryzae), itsas gatza.

* nekazaritza ekologikoa

Ireki ondoren, hozkailuan gorde eta 5 eguneko epean kontsumitu.

kcal.130
kJ.529
karbohidratoak25
horietatik azukreak14
proteina3,30
Gantzak:0,80
horietatik saturatuak0,10
Zuntz dietetikoa2,60
Gatza0,20
Kategoria bereko beste 2 produktu:

Finestra sul Cielo

1AMA

Arroz marroia oratu

Arroz marroi amasake krema gozo eta goxoa da, postre gisa kontsumitzeko edo fruta, fruta marmelada, hur krema edo almendra krema gehitzeko. Esnea edo gozokiak prestatzeko oinarri gisa ere erabil daiteke. Zerealaren hartzidura koji gehituz egiten da, arroza egositako krema gozo-gozo honetan eraldatzen duen hartzidura naturala, entzimarik erabili gabe...

Finestra sul Cielo

1AMAVENA

Oloa oratu

Olo-masakea postre gisa kontsumitzeko edo fruta, fruta marmelada, hur krema edo almendra krema gehitzeko krema gozo eta gozoa da. Esnea edo gozokiak prestatzeko oinarri gisa ere erabil daiteke. Zerealaren hartzidura koji gehituz egiten da, oloa krema goxo honetan eraldatzen duen hartzidura naturala, entzima artifizialak erabili gabe. The...

Produktu hau erosi duten bezeroek ere erosi dute:

Yipsofilia

Y18

Krema dermohidratatzailea 100 ml

Elikatzen eta orekatzen du. Azala mota guztiak. Emultsio organiko honek aurpegiko eta gorputzeko azala hezetzen eta leuntzen du, bere funtzio naturalak errespetatuz. Centella eta zaldi-buztanaren extractek larruazal flakoaren itxura azkar hobetzen duten bioaktiboak eskaintzen dituzte. Ez du aurpegia koipeztatzen. ...

bizia

VI044

Txokolate beltza %70 BIO postreetarako

Opilaren zale guztientzat ezinbestekoa: txokolate beltzaren estaldura txokolateetarako, postreetarako, pasteletarako eta bestelako sorkuntzetarako. 200 g-ko tablet honen formatuak maneiu erosoa bermatzen du. BIO, beganoa, plastikorik gabekoa eta Rainforest ziurtagiria duena.

Altze Beltza

AN229

BIO barazki salda kuboak

Barazki-salda ekologikorik onena, etxean freskoa egingo bazenu bezala, baina 10 dosi bakarreko 10 dadotan eskura izatearen praktikotasunaz. Palma oliorik gabe, laborantza ekologikoko tipula, azenarioa, apioa eta perrexilarekin egin da kontzentratua. Zopak, salda, arroza, pasta eta edozein plater janzteko aproposa....

Finestra sul Cielo

1BASTORIA

%100 konpostagarria BIO arroz basmati marroia

Nekazaritza ekologikoko arroz basmati osoa, errezeta exotikoak prestatzeko edo hainbat platerentzako apaingarri gisa aproposa. Zuntz aberatsa eta ezin hobea oliba olio birjina estra, Gomasio edo soja saltsarekin konbinatzeko. Babestutako atmosferan ontziratua, bere mantenugai guztiak gordetzeko. Gluten gabeko. Orain %100 ontzi konpostagarrian!

Precio base -20%

Finestra sul Cielo

1PIADES

Piadina con harina integral de trigo espelta bio vegan

Descubre la nueva piadina con harina de espelta de la marca La Finestra sul Cielo. Una piadina elaborada únicamente con ingredientes de origen 100% ecológico y vegan. No contiene azúcares añadidos y está preparada con aceite de oliva virgen extra. Es una buena opción para preparar recetas saladas o también como base para postres dulces. Cada paquete contiene 3 piadinas.

Baliteke interesa izatea ere

Finestra sul Cielo

1AMA

Arroz marroia oratu

Arroz marroi amasake krema gozo eta goxoa da, postre gisa kontsumitzeko edo fruta, fruta marmelada, hur krema edo almendra krema gehitzeko. Esnea edo gozokiak prestatzeko oinarri gisa ere erabil daiteke. Zerealaren hartzidura koji gehituz egiten da, arroza egositako krema gozo-gozo honetan eraldatzen duen hartzidura naturala, entzimarik erabili gabe...

Finestra sul Cielo

1AMAVENA

Oloa oratu

Olo-masakea postre gisa kontsumitzeko edo fruta, fruta marmelada, hur krema edo almendra krema gehitzeko krema gozo eta gozoa da. Esnea edo gozokiak prestatzeko oinarri gisa ere erabil daiteke. Zerealaren hartzidura koji gehituz egiten da, oloa krema goxo honetan eraldatzen duen hartzidura naturala, entzima artifizialak erabili gabe. The...

Finestra sul Cielo

1SOFMA

Arto krepeak

Nekazaritza ekologikoko osagaiekin egindako arto krepeak. Krepe meheak hamaiketakoak egiteko edo guacamole, hummus, tahini, barazki-paté edo beste edozein krema zabaltzeko aproposa.

Finestra sul Cielo

1SOFSAL

Arroz-krepeak gatzarekin

Nekazaritza ekologikoko osagaiekin egindako arroz-krepeak gatzarekin. Krepe meheak hamaiketakoak egiteko edo guacamole, hummus, tahini, barazki-paté edo beste edozein krema zabaltzeko aproposa.

Finestra sul Cielo

1SOFSE

Sesamo arroz krepeak

Nekazaritza ekologikoko osagaiekin egindako arroz-krepeak sesamoarekin. Krepe meheak hamaiketakoak egiteko edo guacamole, hummus, tahini, barazki-paté edo beste edozein krema zabaltzeko aproposa.

Finestra sul Cielo

1SOFSEN

Gatzik gabeko arroz pastelak

Gatzik gabeko arroz-krepeak nekazaritza ekologikoko osagaiekin egindakoak. Hamaiketakoak egiteko edo guacamole, hummus, tahini, barazki-paté edo beste edozein krema zabaltzeko aproposa. Glutenik gabe. 19 kcal krepe bakoitzeko.

Oinarrizko prezioa -%10

Errege Quinoa

QR001

Arroz-krepeak errege-quinoarekin

Arroz pintxoa errege-quinoarekin aproposa otorduen artean askaria egiteko edo malta edo barazki kremekin zabaldutako kanape goxoak prestatzeko. Bere ehundura kurruskariak eta zapore goxoak ahosabai guztientzako konbinazio gozo eta gazi ugari eskaintzen ditu....