bizia
VI010
Esne Txokolate Ekologikoa Pralinarekin
Esne txokolaterik onena hur praline betegarri leun eta krematsu batekin. BIO, plastikorik gabekoa eta Rainforest ziurtagiria duena.
Opilaren zale guztientzat ezinbestekoa: txokolate beltzaren estaldura txokolateetarako, postreetarako, pasteletarako eta bestelako sorkuntzetarako. 200 g-ko tablet honen formatuak maneiu erosoa bermatzen du. BIO, beganoa, plastikorik gabekoa eta Rainforest ziurtagiria duena.
Pasta de cacao*º, azúcar de cañaintegral*, manteca de cacao*º. Cacao: 70% mínimo. °Certificación de Rainforest Alliance
Gluten, esnea, fruitu lehorrak izan ditzake.
Mantendu fresko eta lehorra (15-18 °C)
kcal. | 585 |
---|---|
kJ. | 2425 |
karbohidratoak | 32,50 |
horietatik azukreak | 27 |
proteina | 7 |
Gantzak: | 44,90 |
horietatik saturatuak | 28,30 |
Gatza | 0,02 |
bizia
VI010
Esne txokolaterik onena hur praline betegarri leun eta krematsu batekin. BIO, plastikorik gabekoa eta Rainforest ziurtagiria duena.
bizia
VI041
Taberna formako sorkuntza goxoa. Hur kurruskariak azken ukitua ematen dio txokolate zuri krematsua arroz edarian oinarritutako pralineari. Bere hur-eduki handiari esker, nekez nabaritzen da behi-esnerik ez duela. BIO, plastikorik gabekoa eta Rainforest ziurtagiria duena.
bizia
VI040
Haurrentzako lehen txokolate ekologikoa, esne txokolate finez estalitako krema leun betegarria duena. Taberna formatuan, VIVANIren Choco con Leche umeentzako tabletaren anaia txikia da. Txikien eta esne txokolate onaren maitaleen gogokoena. BIO, plastikorik gabekoa eta Rainforest ziurtagiria duena.
bizia
VI042
Txokolate beltzaren zaleentzat barra samurra eta krematsua. Dominikar Errepublikako kakaoarekin egina eta leunena oliba-olioaren eduki finari esker. BIO, beganoa, plastikorik gabekoa eta Rainforest ziurtagiria duena.
iChoc
IC008
El White Barista Art de iChoc combina el arte de los mejores cafés con la cremosidad del chocolate. Primero tierno como la más delicada crema pastelera y luego maravillosamente aromático, gracias al cuerpo del crujiente de café espresso y a un ligero toque de sal marina. Con ingredientes 100 % ecológicos y veganos, manteca de cacao de Comercio Justo de la República Dominicana y envasado en un envoltorio compostable y libre de plásticos.
bizia
VI037
Barra esne txokolate leunarekin gatz ukitu batekin ondutako karamelu betegarri krematsu baten inguruan. Karamelu gaziaren zapore guztia, joan. BIO, plastikorik gabekoa eta Rainforest ziurtagiria duena.
Altze Beltza
AN123
Kontserbatzaile edo aromarik gabe egindako espelta organiko gozo eta kurruskariak. Gantz hidrogenatu gabe. Ezin hobea edozein zereal edaritan murgiltzeko, baita gosaltzeko edo askaria egiteko....
Frullà
NN005
Nekazaritza ekologikoko sagar purea kontserbatzailerik, gehigarririk edo azukre erantsirik gabe. Itxieradun edukiontzi praktiko batean aurkezten da eguneko edozein ordutan gozatzeko. Mokadu edo gosari gisa aproposa txikienentzat, baita kirolarientzat eta frutaren zapore naturalaren maitaleentzat ere.
bizia
VI015
Arroz puztu kurruskaria txokolate zuri krematsuz estalia. Zapore gozoak maite dituztenentzat eta hortz artean kirrinka sentitzen dutenentzat. Borboi bainila ukitu batekin. BIO, plastikorik gabekoa eta Rainforest ziurtagiria duena.
bizia
VI026
Jatorri bakarreko txokolate honek Peruko kakaoaren usain tipiko eta paregabea gordetzen du: fruitu lehorren oharrekin mingostasun delikatua, kakao barietate hautatuetan oinarritutako produktu hau jaki esklusiboena bihurtzen duena. Koko-azukrearen malta-oharrek bere sort bikaina biribiltzen dute. %89 kakaoa txokolate ilun bizien zaleentzat. BIO, beganoa, plastikorik gabekoa eta Rainforest ziurtagiria duena.
Voelkel
VK020
Nekazaritza biodinamikokoa eta Demeter zigiluarekin ziurtagiria duen mangoaren fruitu zaporea eta eguzkitan heldutako sagarraren gozotasuna uztartzen dituen zuku freskagarria.Eguneko momenturako lagungarri goxoa! Erabilitako osagai guztiak genetikoki eraldatutako organismorik gabekoak dira eta nekazaritza ekologikotik datoz, eskualdeko laborantzari lagunduz....
Finestra sul Cielo
1KASKOA
Nekazaritza ekologiko ziurtatutako gaztain-konpota. Fruta egosita eta mahats kontzentratuarekin nahastetik lortzen da. Fruta onenaren %60-70 gutxienez. Konpota zabaltzeko aproposa gosaltzeko edo askaria egiteko. Postreak lantzeko ere ezin hobea. Ez dago azukre erantsirik...