Mugi misoa (garagar misoa) 300 gr

Erref.: MARTXOAK 1
Kantitatea: 300g
9,96 €
Zergak barne
Zenbatekoa
  • organikoa
Finestra sul Cielo

Honek ziurtatua:

ORGANIKOA

IT-BIO-014 EB EZKO NEKAZARITZA

gogoko_muga gerorako gorde

Mugi misoak edo garagar misoak garagar proportzio handia dauka. Sojaren lurrun-sukaldatzeak eta soja, gatzak eta zerealak urtebete gutxi gorabehera heltzeak, zedrozko ontzi handietan egindakoak, zapore nahastezina eta delikatua ematen dio janari honi. Miso aproposa zopak, saltsak eta hainbat ongailu prestatzeko.

soja* (36%), cebada fermentada* (30%), sal marina, agua. *de agricultura ecológica. Cebada fermentada con esporas de Koji (Aspergillus oryzae). Puede contener frutos de cáscara y cacahuetes.

Alergenoak:

Contiene gluten y soja. Puede contener trazas de cacahuetes y frutos de cáscara.

* nekazaritza ekologikoa

Añadir al final de la cocción de sopas y verduras sin hervir antes. Para crear una deliciosa salsa perfecta para combinar con verduras cocidas y ensaladas, coger una cucharada de Miso, 3 cucharadas de Tahin y un poco de vinagre de arroz o limón y mezclar. El Miso ya es un alimento salado por lo que no es necesario añadir sal en los platos elaborados con este alimento. Conservar en lugar fresco y seco. Una vez abierto conservar en nevera.

kcal.145
kJ.606
karbohidratoak14,6
horietatik azukreak5,6
proteina11,6
Gantzak:5,6
horietatik saturatuak0,72
Zuntz dietetikoa5,1
Gatza11,5
Kategoria bereko beste 5 produktu:

Finestra sul Cielo

1MIGAR

Pasteurizatu gabeko txitxirio miso ekologikoa

Ezagutu Finestra sul Cielo-ko garbantzu miso berria. Sojarik gabeko eta pasteurizatu gabeko misoa, %47ko garbantzu ekologikoak, arroz hartzitua eta itsas gatzarekin egina. Japoniako metodo tradizionalak jarraituz egiten da eta 2-3 hilabetez hartzitzen da, eta zapore aberatsa eta leuna ematen dio, txitxirioen zapore gozoa eta miso tradizionalaren umami zaporearekin uztartzen dituena. Oso polifazetikoa sukaldean, miso zopa aberatsa, barazki gisatuak prestatzeko, apaingarri gisa erabiltzeko edo tahini, aguakate eta garbantzu miso tostada gozo bati ukitu gazi bat emateko aukera ematen du.

Finestra sul Cielo

1SHIRO

Shiro Miso

Shiro Miso bi hilabete baino gutxiagoko hartzidurarekin egiten da, miso normala baino zapore delikatua eta gozoagoa lortzeko. Saltsa edo kremak prestatzeko eta barazkiak eta zerealak laguntzeko aproposa da. produktu pasteurizatua.

Voelkel

VK006

BIO laktofermentatutako erremolatxa zukua

Lakto-hartzitutako erremolatxa zuku honetarako Demeter lehengaiak baino ez dira erabiltzen, nekazaritza biodinamikotik datozenak. Berez aromatizatuak diren erremolatxa-tuberkuluak prentsaketa-prozesua egiten dute elikagai guztiak kontserbatzeko, azido laktikoarekin konbinatu aurretik, prozesu osoa gatzik gehitu gabe burutuz. Laktofermentazio prozesuak...

Finestra sul Cielo

1MISORI

BIO arroz miso 300 gr

Misoa, zedrozko ontzi handietan egindako soja, gatz eta zerealen heltze ezagunaren emaitza da, gutxi gorabehera urtebeteko iraupena duena. Prozesu honek ore ilun eta oso zaporetsua sortzen du, batez ere salda kuboekin batera erabiltzen dena zopak, saltsak eta hainbat ongailu prestatzeko. Arroz misoa, soja, arroz integrala eta gatzarekin ekoitzitako...

Finestra sul Cielo

1HAT

Hatcho Miso ekologikoa

Hatcho Miso Miso barietaterik zaharrena da eta soja eta gatzarekin egiten da. Kolore iluna du eta oso zapore bizia du.

Produktu hau erosi duten bezeroek ere erosi dute:

argital

AR132

Landare-baltsamo ekologikoa

Ilea leun uzten duten osagai naturalez osatutako landare-egokitzailea. Estilo erraza errazten du eta buztin berdearekin eta jojoba olioarekin egina dago. Berregituraketa. Kontserbatzailerik gabe....

Oinarrizko prezioa -%10

Solgar

SOL037

Solgar 7. Joint Support & Comfort. Kaps. Barazkiak 30 - HEZURRA ETA ARTIC.

• Artikulazioen erosotasunerako saritutako formulazioa • Zazpi osagai aurreratu malgutasuna eta mugikortasuna mantentzen laguntzeko. • Hezurren, muskuluen eta artikulazioen funtzionamendua eta erresistentzia • Zelulak kalte oxidatiboetatik babesten laguntzen du.

Oinarrizko prezioa -%10

Voelkel

VK064

Kombucha Frutos rojos BIO

Descubre el nuevo sabor de kombucha de frutos rojos de Voelkel. Una combinación de té fermentado, energizante y refrescante. La armoniosa combinación de té verde , hierbas aromáticas, frambuesa, fresa y arándano le da a este refresco fermentado y ligeramente efervescente un sabor inigualable. Sin aditivos ni concentrados, solo incluye ingredientes 100% naturales y ecológicos. 100% vegan.

Altze Beltza

AN083

BIO Genoesko pesto albahakarekin

Genovese albahaka, pinuekin eta parmesano gaztaz ondutako baratxuriz egindako saltsa italiar tipikoa. Nahasketa paregabea eta zaporetsua, edozein pasta motarekin konbinatzeko edo hamaiketako eta kanape sofistikatuak prestatzeko....

kocomi

CC02

Koko olio birjina ekologikoa 500 ml

Sri Lankako koko-olio birjina ekologikoki hazitako kokoekin bakarrik egina. Erauzketa eta hotz prentsaketa metodoak erabiliz fabrikatzen da, findu edo zuritu gabe, beraz, bere propietate onuragarri guztiak aldatu gabe mantentzen ditu. Kolesterol eta trans gantz gabe. Sukaldatzeko, gozogintzarako edo gurina edo margarinaren ordezko aproposa.

Oliba

1OLIBA

Ahuakate-olio ekologikoa

Nekazaritza ekologikoko aguakate-olio birjina estra. Ahuakate helduaren zapore arina eta oliba-olioa baino trinkoagoa den ehundurari esker ongarri aproposa da entsaladetan gehitzeko, saltsak prestatzeko edo egositako barazkiak botatzeko, zapore eta krematsutasun handiagoa emateko. Gainera, aguakate-olioa gozogintzan, egosketa motela edo...

Baliteke interesa izatea ere

Finestra sul Cielo

1HAT

Hatcho Miso ekologikoa

Hatcho Miso Miso barietaterik zaharrena da eta soja eta gatzarekin egiten da. Kolore iluna du eta oso zapore bizia du.

Finestra sul Cielo

1MISORI

BIO arroz miso 300 gr

Misoa, zedrozko ontzi handietan egindako soja, gatz eta zerealen heltze ezagunaren emaitza da, gutxi gorabehera urtebeteko iraupena duena. Prozesu honek ore ilun eta oso zaporetsua sortzen du, batez ere salda kuboekin batera erabiltzen dena zopak, saltsak eta hainbat ongailu prestatzeko. Arroz misoa, soja, arroz integrala eta gatzarekin ekoitzitako...