Umeboshi ozpina 250 ml
Umeboshi ozpina umeboshiaren heltzetik ateratako ozpin gazia iragaziz lortzen da. Ozpin normal bat bezala erabiltzen da, eta horrek, gazia izanik, entsalada bat amaitzeko aukera ematen du ozpin honen apur bat gehituz. Landare saltsetan ere erabil daiteke Tahin koilarakada bat, bi koilarakada Umeboshi Ozpin eta ondo nahastuz.
Ciruela Ume (Prunus mume) (82%), sal marina, hojas de Shiso (Perilla frutescens). Acidez 3,5%.
Producido en un establecimiento que también utiliza soja y cereales que contienen gluten.
Conservar en un lugar fresco y seco, alejado de la luz solar y la humedad.
kcal. | 10 |
---|---|
kJ. | 44 |
karbohidratoak | 1,80 |
horietatik azukreak | 0,70 |
proteina | 0,70 |
Gantzak: | <0,1 |
horietatik saturatuak | <0,1 |
Zuntz dietetikoa | 0,30 |
Gatza | 24,60 |
Finestra sul Cielo
1SHOYU
Salsa de soja shoyu fermentada 250ml bio
Metodo tradizional onenari jarraituz egindako soja saltsa (18 hilabetez hartzitzea egurrezko upel batean). Zereal, lekale, barazki eta algetan oinarritutako errezetak egiteko aproposa. ...
Finestra sul Cielo
2GOMAL
Gomasio algekin BIO 300 gr
Sesamo txigortuan oinarritutako errezeta tradizionalari jarraituz algekin egindako gomasio naturalaren aldaera. 300 gramoko formatuan, zereal edo barazki plateretan zuzenean erabiltzeko aproposa....
Finestra sul Cielo
1PUPER
Udare-pure ekologikoa
%100 udare-purea tenperatura baxuan egositako fruta ekologikoarekin, bere nutrizio-propietateak gordetzeko. Ez dago lodigarri edo koloratzailerik. Fruta azukreak bakarrik ditu. Naturaz betetako mokadu bat edo postrea. Erosotasun handiagoa lortzeko 100 gramoko bi ontzitan aurkeztuta....
Voelkel
VK002
Fruta gorri zukua Demeter BIO
Mahats gorriak, marrubiak, ahabiak eta masustak bezalako fruitu onenen aukeraketa zaindua, sagar aromatikoekin nahastuta, fruta anitzeko zuku goxo hau sortzeko. Erabilitako osagai guztiak genetikoki eraldatutako organismorik gabekoak dira eta nekazaritza ekologikotik datoz, eskualdeko laborantzari lagunduz....
Finestra sul Cielo
1SUKO
Surikogi
Haziak ehotzeko eta birrintzeko suribachiarekin erabiltzen den egurrezko mazoa....
Altze Beltza
AN239
Barazki-ragout ekologikoa
Barazki-ragout ekologikoarekin egindako barazkiekin eta espelta seitan. Palma oliorik gabeko ongarria, mota guztietako plater beganoetarako aproposa. Pasta, arroz eta lekaleekin konbinatzeko aproposa. Barazki zati txikiekin eta seitan. Azukrerik, koloratzailerik eta zapore indartzailerik gabe....
Germinala
GM005
Galletas sin gluten de cacao
Kakao eta bainilaren nahasketa kurruskaria eta goxoa gosariak eta eguneroko pintxoak alaitzeko. Bi koloretako forma dibertigarriarekin, glutenik gabeko cookie hauek ezin hobeak dira nahaste gozo eta gazien zaleentzat. Nekazaritza ekologikoko osagaiekin.
Voelkel
VK007
Sauerkraut zuku ekologikoa lakto-hartzitua
Kaloria gutxiko aza zuri honek gorputza modu naturalean freskatzen eta estimulatzen du. Diluitu gabe, prentsatu berri den zukuak beharrezko mantenugai sorta osoa dauka, barau egiteko aproposa. Laktohartzidura prozesuak produktuaren pH balioa aldatzen du, bere digestioa hobetuz, nahastea egonkortzen du eta azidotasun apur bat atsegina gehitzen du. Erabilitako osagai guztiak...
Finestra sul Cielo
1ACIRI
Vinagre de arroz integral 250 ml
El vinagre de arroz integral es un apetitoso condimento elaborado a partir de fermentar durante un año el arroz en tinas de terracota, para convertirlo primero en alcohol y después en vinagre. Su sabor, siendo menos ácido, más suave y lleno que el vinagre de vino, se combina perfectamente con cualquier plato de cereales, verduras y algas, resaltando su sabor sin modificarlo. Puede utilizarse como sust...
Finestra sul Cielo
1OLIGI
Ekilore-hazi olio ekologikoa
Nekazaritza ekologikoko ekilore hazien olioa. Bai egosteko bai hotza zerbitzatzeko erabil daiteke. Saltsak egiteko ere ezin hobea. Berez aberatsa da gantz-azido poliinsaturatu esentzialetan, hala nola omega 6 eta E bitaminan....
Finestra sul Cielo
2ACIRI
Arroz ozpina 500 ml
Arroz-ozpina terrakotazko ontzietan arroz hartzituz egindako ongailu goxoa da, lehenik alkohol eta gero ozpin bihurtzeko. Bere zaporea, ardo-ozpina baino azido gutxiago, leunagoa eta beteagoa izanik, ezin hobeto doa zereal, barazki eta algetako edozein platerarekin, bere zaporea aldatu gabe nabarmenduz. Zure gisa erabil daiteke...
Finestra sul Cielo
2AZIUME
Umeboshi ozpina 500 ml
Umeboshi ozpina umeboshiaren heltzetik ateratako ozpin gazia iragaziz lortzen da. Ozpin normal bat bezala erabiltzen da, eta, gazia izanik, entsalada bat bukatzeko aukera ematen du ozpin honen apur bat gehituz. Barazkientzako saltsetan ere erabil daiteke Tahin koilarakada bat, bi koilarakada Umeboshi Ozpin eta ondo nahastuz....