Umeboshi ozpina 500 ml

Erref.: 2ACIUME
Kantitatea: 500 ml
6,35 €
Zergak barne
Zenbatekoa
Finestra sul Cielo
gogoko_muga gerorako gorde

Umeboshi ozpina umeboshiaren heltzetik ateratako ozpin gazia iragaziz lortzen da. Ozpin normal bat bezala erabiltzen da, eta horrek, gazia izanik, entsalada bat amaitzeko aukera ematen du ozpin honen apur bat gehituz. Landare saltsetan ere erabil daiteke Tahin koilarakada bat, bi koilarakada Umeboshi Ozpin eta ondo nahastuz.

cirulea Ume (Prunus mume) (82%), sal marina, hojas de Shiso (Perilla frutescens). Acidez 3,5 %.

Conservar en lugar fresco y seco, alejado de la luz solar y la humedad. Verter unas gotas en las verduras o ensalada

kcal10
kJ44
gantzak<0,1
Horietatik saturatuak<0,1
karbohidratoak1,8
horietatik azukreak0,7
Zuntz dietetikoa0,3
proteina0,7
Gatza24,6
Kategoria bereko beste 6 produktu:

Finestra sul Cielo

3 TAMAINA

Tamari BIO 1L

Soja eta gatzarekin prestatutako tamari produktu trinkoa, aberatsa eta zaporetsua da. Metodo tradizional onenari jarraituz ekoitzitakoa (18 hilabetez hartzitzea egurrezko upelean), aproposa da zerealetan, lekaleetan, barazkiak, algak, arroza, pasta edo entsaladak oinarritutako errezetak aberasteko eta aromatzeko.

Produktu hau erosi duten bezeroek ere erosi dute:

Germinala

GM030

Glutenik gabeko quinoa barra kakaoz betea

Benetako kakao kremaz betetako quinoa barra, eguneko edozein unetan hartzeko mokadu aproposa da. Zaporetsua eta goxoa, ezin izango duzu aurre egin! Glutenik gabeko ziurtagiria.

Altze Beltza

AN159

kakao-hautsa

Nekazaritza ekologikoko kakao-hautsa testura aproposa duena, mota guztietako apaingarriak, postreak prestatzeko eta baita txokolate bero goxoa egiteko....

Finestra sul Cielo

1BIZOO

Gailetak Maxitos idatzita BIO

Arrozarekin eta espeltarekin egindako Maxitos cookie dibertigarri eta originalak. Nekazaritza %100 ekologikoko osagaiekin, galleta hauek arroz almibarretan gozotzen dira eta ez dute palma oliorik. Barazkijaleentzat eta beganoentzat egokiak dira, edozein barazki edari edo fruta zukuarekin konbinatzeko eta etxeko txikienei aparteko gosari bat emateko aproposak dira! Kontserbatzailerik gabe eta ez...

Altze Beltza

AN014

Fusilli trikolore ekologikoa

Alce Neroren fusilli trikoloreak Italian hazitako gari durum ekologikoarekin egiten dira. Bahetu ondoren gari duro honetatik lortzen den semola bikaina Dolomitetako iturriko urarekin nahasten da. Alce Neroren fusilli trikoloreak zuntz iturri dira eta txikienentzako plater dibertigarriak prestatzeko aproposak, tomate saltsarekin edo pestoarekin lagundu ditzakezu. Goxoa!

Altze Beltza

AN241

Tofu vegan pesto ekologikoa

Benetako pesto saltsa italiar jatorriko tofuarekin, genovesa albahaka, pinuekin eta oliba olioarekin. Nahasketa paregabea eta zaporetsua edozein pasta motarekin konbinatzeko edo aperitibo eta kanape sofistikatuak egiteko ezin hobea. Ez dago palma-oliorik, koloratzailerik edo zapore indartzailerik. ...

Baliteke interesa izatea ere

Finestra sul Cielo

1ACIRI

Vinagre de arroz integral 250 ml

El vinagre de arroz integral es un apetitoso condimento elaborado a partir de fermentar durante un año el arroz en tinas de terracota, para convertirlo primero en alcohol y después en vinagre. Su sabor, siendo menos ácido, más suave y lleno que el vinagre de vino, se combina perfectamente con cualquier plato de cereales, verduras y algas, resaltando su sabor sin modificarlo. Puede utilizarse como sust...

Finestra sul Cielo

1AZIUME

Umeboshi ozpina 250 ml

Umeboshi ozpina umeboshiaren heltzetik ateratako ozpin gazia iragaziz lortzen da. Ozpin normal bat bezala erabiltzen da, eta, gazia izanik, entsalada bat bukatzeko aukera ematen du ozpin honen apur bat gehituz. Barazkientzako saltsetan ere erabil daiteke Tahin koilarakada bat, bi koilarakada Umeboshi Ozpin eta ondo nahastuz....

Finestra sul Cielo

2ACIRI

Arroz ozpina 500 ml

Arroz-ozpina terrakotazko ontzietan arroz hartzituz egindako ongailu goxoa da, lehenik alkohol eta gero ozpin bihurtzeko. Bere zaporea, ardo-ozpina baino azido gutxiago, leunagoa eta beteagoa izanik, ezin hobeto doa zereal, barazki eta algetako edozein platerarekin, bere zaporea aldatu gabe nabarmenduz. Zure gisa erabil daiteke...

Voelkel

VK027

Iragazi gabeko sagar ozpin organikoa

Sagar sagardo ozpin naturala lainotu hau metodo tradizionalari jarraituz egiten da: Lehenik eta behin, sagarrak prentsatutako zuku naturala hartzitzen da ardo bilakatzeko. Ondoren, sagar sagardo ozpin fin eta pikantea bihurtzen da. Azkenik, iragazi edo pasteurizatu gabe, kontu handiz ontziratzen da, bere propietate guztiak gordez. Entsaladak janzteko eta zaintzeko aproposa...