kombu txipak

Ref: receta_11

Erraza

Zailtasuna

12 minutis

Prestaketa

Merienda

Mota

Algak

Kategoria

Osagaiak

  • Tiras de kombu (en lugar de kombu se puede utilizar alga dulce)
  • frijitzeko olioa
  • Pimienta en polvo
  • Limón a rodajas gruesas

Urratsak

1.Calentar el aceite para freír

2.Cortar las tiras de kombu en trozos de unos 2,5 cm de longitud Echar las tiras de kombu (sin lavar) en el aceite y freírlas durante unos segundos, hasta que el color cambie y se vuelvan crujientes.

3.Retirarlas del fuego y secarlas con papel absorbente Espolvorear con un poco de pimienta en polvo fresca Servir decorando con el limón

gogoko_muga gerorako gorde
Erosi errezeta honen osagaiak:

Finestra sul Cielo

1KOMBU

BIO Kombu alga deshidratatua

Kombu alga, berde iluna eta koherentziaz gogorra, Hokkaido iparraldeko itsasoan hazten da eta ezin hobea da barazki gisatua, tofu edo seitan gehitzeko. Barazkiak prestatzeko ere aproposak dira. Pertsona bakoitzeko gomendatutako erabilera 5 gramo alga gordina pertsonako astean da....

Kategoria bereko beste 6 produktu: