Crumble de manzana y moras

Ref: receta_43

Erraza

Zailtasuna

40 minutu

Prestaketa

Gosaria

Mota

Crumble

Kategoria

Osagaiak

  • 1/2 taza de harina de quinoa real
  • 250 gramos de copos de quinoa real
  • 1/2 taza de almendras tostadas y rotas
  • Un puñado de dátiles deshuesados ecológicos
  • 10 cucharadas de sirope de arroz
  • 70 ml. de aceite de pepita de uva
  • 5 manzanas
  • 1 taza de moras
  • Itsas gatz pixka bat
  • Una astilla de canela
  • Unas gotas de limón


 

Urratsak

1.Pelar y cortar las manzanas en lonchas, rociar con el zumo de limón y una pizca de sal.

2.Mezclar en un cuenco con las moras, espolvorear con harina de quinoa real y un poco de sirope.

3.Mezclarlo todo bien y dejar reposar Tostar las almendras. Preparar una mezcla de aceite de pepita de uva con el sirope de arroz, añadir los copos de quinoa real, las almendras y los dátiles cortados muy pequeñitos. Amalgamar bien.

4.Untar una bandeja de horno con un poco de aceite, colocar en el fondo la mezcla de la fruta y cubrir con la mezcla de copos. 

5.Añadir la astilla de canela y ponerlo todo en el horno a 180 grados, durante 30 - 35 minutos. 

gogoko_muga gerorako gorde
Erosi errezeta honen osagaiak:

Errege Quinoa

QR008

Quinoa maluta ekologikoak %100 plastikorik gabe

Royal quinoa malutak barazki edari batekin gosaltzeko aproposa, pure eta zopetan edo pastel-oinarri gisa gehitzeko. Glutenik gabeko eta saponinarik gabeko ziurtagiria dute. Edukiontzi %100 konpostagarrian, ontzi organikoan zuzenean birziklatzeko eta ongarri moduan naturara itzultzeko.

Finestra sul Cielo

1MARIZ

Arroz almibarretan 400 gr

Nekazaritza ekologikoko arroz almibarretan %100. Zereal almidoia azukre sinpleago batean bihurtzeko entzima araztuak erabiliz egina. Sistema horri esker, azukre sinpleetan aberatsagoa den malta lortzen da, zereal bakar batez osatutako maltak ekoizteko aukera emanez. Infusioak, teak edo zereal-kafeak gozotzeko edo biscottiak edo tostadak zabaltzeko aproposa....

Kategoria bereko beste 6 produktu: