Desayuno de mijo y calabaza

Ref: receta_121

Erraza

Zailtasuna

20 minutu

Prestaketa

Postreak

Mota

Gosaria

Kategoria

Osagaiak

(Para 2 raciones)

 

  • 1 trozo de calabaza pelada (100 g)
  • ½ manzana
  • 100 g de mijo cocido
  • 400 ml de bebida de avena sin gluten
  • 1 ramita de canela
  • 2 clavos de olor
  • 1 pizca de nuez moscada
  • 1 pizca de sal del Himalaya
  • 2-3 cucharadas de amasake de mijo

Urratsak

1.Rallar el trozo de calabaza y la manzana con la parte gruesa del rallador.

2.Lavar bien el mijo, enjuagarlo y pasar por una sartén caliente 2-3 minutos para que se tuesten un poco los granos. Ponerlo a cocer con la bebida de de avena sin gluten, la calabaza y la manzana rallada, la ramita de canela, los clavos, una pizca de nuez moscada y una pizca de sal del Himalaya.

3.Cocer tapado e ir removiendo cada tanto (y añadiendo más leche si se fuera quedando seco).

4.Cuando el mijo esté blando y cremoso lo apartamos del fuego.

5.Quitar los clavos y la rama de canela. Endulzar con el amasake y servir tibio.

gogoko_muga gerorako gorde
Erosi errezeta honen osagaiak:

Finestra sul Cielo

1MIG

Artatxiki zuritua %100 konpostagarria

Nekazaritza ekologikoko artatxikia, digeritzeko erraza eta oso energetikoa. Barazkiekin konbina daiteke, zopetan eta entsaladetan gehitu edo pasta eta arrozaren ordezko gisa erabil daiteke. Barazki hanburgesak ere prestatu daitezke. Babestutako atmosferan ontziratua, bere mantenugai guztiak gordetzeko. Gluten gabeko. Orain %100 ontzi konpostagarrian!

Finestra sul Cielo

1FREBEAV

Glutenik gabeko olo edari ekologikoa

Glutenik gabeko olo edaria iturriko urarekin egina, azukre erantsirik gabe eta %100 begetala. Alemaniako iparraldean glutenik gabeko olo mota batekin ekoizten da. Digerigarritasun handia eta proteina-eduki handia ditu ezaugarri. Barazkijaleentzat eta beganoentzat ere egokia da. Produktu paregabea merkatuan, glutearekiko intolerantzia duen kontsumitzaileari zuzendua....

Finestra sul Cielo

1FSALMOA

Himalaiako gatz arrosa fina

Himalaiako gatz arrosa fina, findu gabekoa eta gehigarririk gabea, duela 250 milioi urte baino gehiago sortu zen kutsatu gabeko ingurune natural batean itsasoko gordailuak lehortzearen ondorioz. Mineral puruetan eta oligoelementuetan aberatsa da, hala nola kaltzioa, burdina, magnesioa eta potasioa. Entsaladak, barazkiak, zopak edo edariak prestatzeko aproposa. Beira formatuan aurkeztutako kondimentua.

Finestra sul Cielo

1 AMAMIG

Artatxiki orea

Millet amasake krema gozo eta goxoa da, postre moduan edo fruta, fruta marmelada, hur krema edo almendra krema gehitzeko aproposa. Esnea edo gozokiak prestatzeko oinarri gisa ere erabil daiteke. Zerealaren hartzidura koji gehituz egiten da, artatxikia krema goxo honetan eraldatzen duen hartzidura naturala, entzima artifizialak erabili gabe. A...

Kategoria bereko beste 6 produktu: