Verduras al curry con crema de coco Cocomi

Ref: receta_257

Erraza

Zailtasuna

1 ordu

Prestaketa

Lehenengoa

Mota

Cremas

Kategoria

Osagaiak

3 zanahorias pequeñas cortadas en rodajas
1 boniato cortado en rodajas 
medio brócoli
1 cebolla cortada en lámina 
2 cucharada de tomate triturado 
1 vaso de caldo vegetal o agua
1 crema de coco Cocomi
1 diente de ajo
1 cm de raíz de jengibre fresca 
1 cucharada curry en polvo 

1 cucharita de comino
cúrcuma en Polvo
aciete de oliva – sal y pimienta 
cilantro fresco

Urratsak

1. Lavamos y cortamos la verdura.

2. En una olla pochamos la cebolla con una pizca de sal durante 5 minutos a fuego lento.

3. Incorporamos el ajo y el jengibre rallados y todas las especias.

4. Removemos y añadimos el tomate.

5. Incorporamos toda las verduras cortadas, mezclamos bien y añadimos el caldo con la crema de coco.

6. Salamos  y cocinamos  hasta que la verdura este tierna y la salsa se haya reducido un poco.

7. Servir  con cilantro picado y un bol de arroz basmati.

gogoko_muga gerorako gorde
Erosi errezeta honen osagaiak:

kocomi

CC24

Sukaldatzeko koko krema BIO

Koko krema ekologikoki hazitako osagaiekin egindako kokomia prestatzeko. Thai zopa, postre, irabiatu eta aukera amaigabeei zaporea eta krema emateko aproposa. %100 beganoa...

Finestra sul Cielo

1BROSL

Berehalako barazki-salda ekologikoa legamiarik gabe

Nekazaritza ekologikoko osagaiekin egindako barazki-salda berehalako hautsa. Legamirik gabe eta oliba olio birjina estrarekin. Edozein plater motari zapore ukitu paregabea emateko aproposa. ...

Finestra sul Cielo

1CURCU

Turmeric hauts organikoa

Kolore laranja eta usain indartsua duen sukaldaritzako espezia, barazki-platerak, zerealak, menestra beganoak, arroz-platerak, etab. Medikuntza Ayurvedikoan, turmeric urdaileko babesgarritzat eta antiinflamatorio naturaltzat hartu da propietate antioxidatzaile amaigabeekin. Orain beirazko ontzian.

Kategoria bereko beste 6 produktu: