kocomi
CC24
Sukaldatzeko koko krema BIO
Koko krema ekologikoki hazitako osagaiekin egindako kokomia prestatzeko. Thai zopa, postre, irabiatu eta aukera amaigabeei zaporea eta krema emateko aproposa. %100 beganoa...
Erraza
Zailtasuna1 ordu
PrestaketaLehenengoa
MotaCremas
Kategoria3 zanahorias pequeñas cortadas en rodajas
1 boniato cortado en rodajas
medio brócoli
1 cebolla cortada en lámina
2 cucharada de tomate triturado
1 vaso de caldo vegetal o agua
1 crema de coco Cocomi
1 diente de ajo
1 cm de raíz de jengibre fresca
1 cucharada curry en polvo
1 cucharita de comino
cúrcuma en Polvo
aciete de oliva – sal y pimienta
cilantro fresco
1. Lavamos y cortamos la verdura.
2. En una olla pochamos la cebolla con una pizca de sal durante 5 minutos a fuego lento.
3. Incorporamos el ajo y el jengibre rallados y todas las especias.
4. Removemos y añadimos el tomate.
5. Incorporamos toda las verduras cortadas, mezclamos bien y añadimos el caldo con la crema de coco.
6. Salamos y cocinamos hasta que la verdura este tierna y la salsa se haya reducido un poco.
7. Servir con cilantro picado y un bol de arroz basmati.
kocomi
CC24
Koko krema ekologikoki hazitako osagaiekin egindako kokomia prestatzeko. Thai zopa, postre, irabiatu eta aukera amaigabeei zaporea eta krema emateko aproposa. %100 beganoa...
Finestra sul Cielo
1BROSL
Nekazaritza ekologikoko osagaiekin egindako barazki-salda berehalako hautsa. Legamirik gabe eta oliba olio birjina estrarekin. Edozein plater motari zapore ukitu paregabea emateko aproposa. ...
Finestra sul Cielo
1CURCU
Kolore laranja eta usain indartsua duen sukaldaritzako espezia, barazki-platerak, zerealak, menestra beganoak, arroz-platerak, etab. Medikuntza Ayurvedikoan, turmeric urdaileko babesgarritzat eta antiinflamatorio naturaltzat hartu da propietate antioxidatzaile amaigabeekin. Orain beirazko ontzian.