Gomoku con quinoa real y lentejas rojas

Ref: receta_162

Erraza

Zailtasuna

25 minutu

Prestaketa

Hamaiketakoa

Mota

Merienda

Kategoria

Osagaiak

  • 1 taza de grano quinoa real
  • 50 ml de caldo o agua
  • 1 pizca de sal
  • 100 g de lentejas rojas
  • 100 ml de agua
  • 1 trozo de jengibre fresco
  • ¼ de cebolla
  • 1 manojo de cilantro
  • 10 g de tofu fresco
  • 1 cucharadita de bicarbonato
  • Aceite de oliva extravirgen de oliva
  • 1 cucharada de chucrut

Urratsak

1.Hervir el caldo o el agua con una pizca de sal. Añadir el grano de quinoa real.

2.Hervir 5 minutos a fuego alto. Bajar el fuego y hervir 20 minutos más. Reservar.

3.Dejar en remojo las lentejas con agua y una pizca de sal durante 20 minutos aprox.

4.Tirar el agua del remojo de las lentejas, añadir un trozo de jengibre, la cebolla, el cilantro y el tofu. Triturarlo todo hasta conseguir una mezcla homogénea.

5.Rectificar de sal y añadir el bicarbonato.

6.Con una cuchara hacer forma de albóndiga. Freír en aceite caliente.

7.Servir el risotto de quinoa real junto a las albóndigas de lentejas y un poco de chucrut.

gogoko_muga gerorako gorde
Erosi errezeta honen osagaiak:

Errege Quinoa

QR004

Royal quinoa alea organikoa % 100 plastikorik gabekoa

Benetako quinoa alea quinoa-ren kalitaterik onena da. Munduko gatz basamortu handienetik gertu hazten da, Salar de Uyunitik, eta horrek elikagai eta bitamina bikainak ematen dizkio. Gainera, glutenik gabeko eta saponinarik gabeko ziurtagiria du. Edukiontzi %100 konpostagarrian, ontzi organikoan zuzenean birziklatzeko eta ongarri moduan naturara itzultzeko.

Finestra sul Cielo

1BROSL

Berehalako barazki-salda ekologikoa legamiarik gabe

Nekazaritza ekologikoko osagaiekin egindako barazki-salda berehalako hautsa. Legamirik gabe eta oliba olio birjina estrarekin. Edozein plater motari zapore ukitu paregabea emateko aproposa. ...

Finestra sul Cielo

1 MOTELO

Zuritutako dilista gorriak %100 konpostagarriak

Nekazaritza ekologikoko dilista gorri zurituak. Exotikoak eta zaporetsuak, lekale mota hauek zereal eta lekaleekin konbinatzeko edo oliba olio birjina estra, soja saltsarekin edo Gomasiorekin ontzeko aproposak dira. Elikadura oso osoko elikagaiak dira, oso zuntzetan aberatsak eta landare-proteinen eduki handia dutenak. Babestutako atmosferan ontziratua, bere mantenugai guztiak gordetzeko. Orain %100 ontzi konpostagarrian!

Oinarrizko prezioa -%10

Finestra sul Cielo

1TOFU01

Glutenik gabeko tofu natural ekologikoa

Italian hazitako soja organikoz egindako janaria. Bere landare-proteina eduki handiari esker, ezinbesteko produktua da animalia-proteina elikaduratik kendu dutenentzat. Zapore eta leuntasun paregabearekin, erreferentzia hau oinarrizkoa da sukaldean duen aldakortasunagatik: ondo konbinatzen du elikagai indartsuagoekin eta osagaien zaporea ere xurgatzen du...

machandel

MC012

Sauerkraut BIO Demeter

Sauerkraut-ak hainbat propietate ditu gure gorputzerako: sistema immunologikoa indartzen du, hantura maila murrizten du eta digestio-nahasteak hobetzen ditu, baita A, B1, B2 eta C bitaminak ematen ditu. Nekazaritza ekologiko eta biodinamikoko osagaiekin egina eta Demeter zigiluarekin ziurtatua. Dieta begano eta glutenik gabeko baterako egokia.

Kategoria bereko beste 6 produktu: