No-leche merengada granizada

Ref: receta_1

Erraza

Zailtasuna

Edaria

Prestaketa

Granizado

Mota

Osagaiak

500 ml de bebida de avena sin gluten

1 rama de canela

Piel de un limón

1 cucharada de sirope de arroz (opcional)

Canela en polvo para decorar

Urratsak

1.Calienta a fuego lento la bebida con la rama de canela y las pieles del limón sin que hierva para que la bebida se aromatice.

2.Retira la rama de canela y las pieles del limón y deja enfriar.

3.Vierte la mitad de la mezcla en una cubitera y congela.

4.Mantén el resto de la bebida en la nevera.

5.Para hacer el granizado añade los cubitos y la bebida aromatizada fría y bátelo hasta conseguir una textura helada cremosa.

6.Espolvorea la canela molida a modo de decoración y para darle un toque extra de sabor.

gogoko_muga gerorako gorde
Erosi errezeta honen osagaiak:

Finestra sul Cielo

1FREBEAV

Glutenik gabeko olo edari ekologikoa

Glutenik gabeko olo edaria iturriko urarekin egina, azukre erantsirik gabe eta %100 begetala. Alemaniako iparraldean glutenik gabeko olo mota batekin ekoizten da. Digerigarritasun handia eta proteina-eduki handia ditu ezaugarri. Barazkijaleentzat eta beganoentzat ere egokia da. Produktu paregabea merkatuan, glutearekiko intolerantzia duen kontsumitzaileari zuzendua....

Finestra sul Cielo

1MARIZ

Arroz almibarretan 400 gr

Nekazaritza ekologikoko arroz almibarretan %100. Zereal almidoia azukre sinpleago batean bihurtzeko entzima araztuak erabiliz egina. Sistema horri esker, azukre sinpleetan aberatsagoa den malta lortzen da, zereal bakar batez osatutako maltak ekoizteko aukera emanez. Infusioak, teak edo zereal-kafeak gozotzeko edo biscottiak edo tostadak zabaltzeko aproposa....

Kategoria bereko beste 6 produktu:
Baliteke interesa izatea ere