Ensaladilla de mijo

Ref: receta_215

Erraza

Zailtasuna

45 minutu

Prestaketa

Lehenengoa

Mota

Cereal

Kategoria

Osagaiak

  • 100 gramos de mijo
  • 1 pepino
  • 100 gramos de tofu ahumado
  • Un manojo de rúcula fresca
  • Una zanahoria
  • Un manojo pequeño de judías verdes
  • 1 cebolleta tierna
  • Gatza
  • Pimienta
  • Vinagre de umeboshi

Urratsak

1. Lavar muy bien el mijo, hasta que el agua salga transparente.

2. Cocer en 2 medidas de agua, 10 minutos a fuego alto, 20 minutos a fuego mínimo. 

3. Lavar el mijo para que quede suelto y reservar.

4. Cortar la zanahoria, el pepino y la cebolleta en cubos muy pequeños y macerar con un buen chorro de vinagre de umeboshi durante al menos 20 minutos.

5. Cortar el tofu ahumado en cubos similares a la zanahoria.

6. Cortar las judías en trozos pequeños mas o menos del mismo tamaño del resto de los ingredientes, escaldar en agua hirviendo durante 3 minutos, pasar por agua fría y reservar.

7. Mezclar en una ensaladera profunda el mijo, las verduras maceradas con su líquido de maceración, las judías y el tofu, salpimentar, envolver con la tofu crema, y en el último momento agregar la rúcula.

gogoko_muga gerorako gorde
Erosi errezeta honen osagaiak:

Finestra sul Cielo

1MIG

Artatxiki zuritua %100 konpostagarria

Nekazaritza ekologikoko artatxikia, digeritzeko erraza eta oso energetikoa. Barazkiekin konbina daiteke, zopetan eta entsaladetan gehitu edo pasta eta arrozaren ordezko gisa erabil daiteke. Barazki hanburgesak ere prestatu daitezke. Babestutako atmosferan ontziratua, bere mantenugai guztiak gordetzeko. Gluten gabeko. Orain %100 ontzi konpostagarrian!

Finestra sul Cielo

1AZIUME

Umeboshi ozpina 250 ml

Umeboshi ozpina umeboshiaren heltzetik ateratako ozpin gazia iragaziz lortzen da. Ozpin normal bat bezala erabiltzen da, eta, gazia izanik, entsalada bat bukatzeko aukera ematen du ozpin honen apur bat gehituz. Barazkientzako saltsetan ere erabil daiteke Tahin koilarakada bat, bi koilarakada Umeboshi Ozpin eta ondo nahastuz....

Vivibio

VBIO003

Tofu ketua ekologikoa

Italian hazitako soja ekologikoetan oinarritutako landare-janaria. Bere landare-proteina eduki handiari esker, erreferentzia hau oinarrizkoa da animalia-proteina saihesten duten pertsonen egunerokotasunean. Zapore biziagoarekin eta testura leunarekin, tofu ketua barazki pintxoak prestatzeko edo arroz marroiarekin garbantzu gisatu batean gehi daiteke. Barazkientzako egokia...

Kategoria bereko beste 6 produktu:

Frullà

NN026

Baby Frullà puré de manzana, arándanos y avena 100gr

Puré de manzana, arándanos y avena, primer Frullà con cereal y además gluten free!!!!  Procedentes de cultivo ecológico sin conservantes, aditivos ni azúcar añadido. Presentado en un práctico envase con cierre para disfrutar en cualquier momento del día. Ideal como merienda o desayuno para los más pequeños .