barazki zopa berde hotza

Erref.: errezeta_176

Erraza

Zailtasuna

45 minutu

Prestaketa

Lehenengoa

Mota

Zopa

Kategoria

Osagaiak

  • 1 cucharada de aceite de oliva extravirgen
  • 1 cebolla picada
  • ½ bulbo de hinojo muy picado
  • 100 g de judías verdes
  • 100 g de guisantes
  • 100 g de espárragos verdes troceados
  • 2-3 cucharadas de pesto
  • 1 pastilla de caldo vegetal
  • 2 cucharadas de cebada en polvo
  • 100 g amazake de arroz
  • Sal marina integral
  • Una pizca de pimienta
  • Hojas de albahaca

Urratsak

1. Calentar el aceite de oliva en una cazuela grande y rehogar la cebolla y el hinojo hasta que estén tiernos, pero sin llegar a dorarse.

2. Añadir agua y hervir durante 4-5 minutos.

3. Incorporar las judías verdes, los guisantes y los espárragos. Añadir la pastilla de caldo vegetal y cocinar unos 3 minutos.

4. Retirar la cazuela del fuego y dejar reposar. Cuando esté fría, añadir el pesto, la cebada en polvo y el amasake. Triturar y condimentar al gusto.

5. Refrigerar antes de servir y adornar con albahaca.

gogoko_muga gerorako gorde
Erosi errezeta honen osagaiak:

Finestra sul Cielo

1PESTO

Barazki pesto ekologikoa

Nekazaritza ekologikoko osagaiekin egindako barazki pestoa. Pasta, quinoa edo barazkiekin konbinatzeko aproposa....

Finestra sul Cielo

1BROSL

Berehalako barazki-salda ekologikoa legamiarik gabe

Nekazaritza ekologikoko osagaiekin egindako barazki-salda berehalako hautsa. Legamirik gabe eta oliba olio birjina estrarekin. Edozein plater motari zapore ukitu paregabea emateko aproposa. ...

Finestra sul Cielo

1AMA

Arroz marroia oratu

Arroz marroi amasake krema gozo eta goxoa da, postre gisa kontsumitzeko edo fruta, fruta marmelada, hur krema edo almendra krema gehitzeko. Esnea edo gozokiak prestatzeko oinarri gisa ere erabil daiteke. Zerealaren hartzidura koji gehituz egiten da, arroza egositako krema gozo-gozo honetan eraldatzen duen hartzidura naturala, entzimarik erabili gabe...

Kategoria bereko beste 6 produktu: