Milhojas de tofu ahumado

Ref: receta_216

Erraza

Zailtasuna

45 minutu

Prestaketa

Lehenengoa

Mota

Proteina begetala

Kategoria

Osagaiak

  • 250 gramos de tofu ahumado partido en lonchas
  • 1 calabacín cortado en lonchas finas
  • Un brik de nata o crema de avena 
  • Sal marina atlántica
  • Hojas de albahaca fresca
  • Piper beltza
  • Oliba olioa

Urratsak

1. Añadir a la nata o crema vegetal sal y pimienta.

2. En una refractaria de cristal o cerámica, añadir una base de esta nata.

3. Cubrir con una base de calabacines, salpimentar y añadir un chorrito de aceite de oliva a los calabacines. Cubrir de albahaca.

4. Sobre los calabacines cubrir con las lonchas de tofu ahumado, salpimentar y añadir un chorrito de aceite de oliva.

5. Y así sucesivamente ir poniendo capa tras capa. Bañar la última capa con nata.

6. Cubrir con papel vegetal y hornear en un horno precalentado a 200 grados durante 30 minutos.

gogoko_muga gerorako gorde
Erosi errezeta honen osagaiak:
Oinarrizko prezioa -%10

Finestra sul Cielo

1TOFU01

Glutenik gabeko tofu natural ekologikoa

Italian hazitako soja organikoz egindako janaria. Bere landare-proteina eduki handiari esker, ezinbesteko produktua da animalia-proteina elikaduratik kendu dutenentzat. Zapore eta leuntasun paregabearekin, erreferentzia hau oinarrizkoa da sukaldean duen aldakortasunagatik: ondo konbinatzen du elikagai indartsuagoekin eta osagaien zaporea ere xurgatzen du...

Kategoria bereko beste 6 produktu: