Almendra, mugurdia eta ahabia txiki-four

Erref.: errezeta_231

Erraza

Zailtasuna

10 minutu

Prestaketa

Postreak

Mota

Banakakoa

Kategoria

Osagaiak

  • 30 g almendra pasta
  • 8 g birrindutako liho haziak
  • 10 g mugurdi liofilizatu birrindua edo ahabiekin nahastuta (bakoitzaren erdia )
  • 3 datilak, zurituta edo almibarretan pixka bat
  • Almendra granulak estaltzeko

Urratsak

1. Mezclar todos los ingredientes.

2. Formar bolitas con la mezcla.3. Rebozar cada bolita con almendra granillo.

gogoko_muga gerorako gorde
Erosi errezeta honen osagaiak:

Finestra sul Cielo

1MARIZ

Arroz almibarretan 400 gr

Nekazaritza ekologikoko arroz almibarretan %100. Zereal almidoia azukre sinpleago batean bihurtzeko entzima araztuak erabiliz egina. Sistema horri esker, azukre sinpleetan aberatsagoa den malta lortzen da, zereal bakar batez osatutako maltak ekoizteko aukera emanez. Infusioak, teak edo zereal-kafeak gozotzeko edo biscottiak edo tostadak zabaltzeko aproposa....

Finestra sul Cielo

1FARIMAN

BIO almendra irina - %100 konpostagarria

Nekazaritza ekologikoko almendra irina, zuritutako fruitu lehorrak birrintzean egindakoa. Errezeta gozoak zein gaziak prestatzeko aproposa....

Kategoria bereko beste 6 produktu: