Ensalada en tarro

Ref: receta_261

Erraza

Zailtasuna

15 minutu

Prestaketa

Lehenengo ikastaroa

Mota

Entsalada

Kategoria

Osagaiak

1 azenario

2 endivias

200gr de maíz

4 aceitunas

errege-quinoa

Urratsak

Rallar la zanahoria e introducirla en el tarro.

Picar la endivia y añadirla dentro junto con el maíz y las aceitunas.

Complementar con nueces y pasas.

Añadir el aliño a la ensalada justo antes de comer. 

 *Deja correr tu imaginación e incorpora, pasta, arroz, quinoa, garbanzos… ¡Las combinaciones son infinitas!

txartelaren irudiak

Elizabeth Moreno

makrobiotiko aholkularia

@isabelmoreno_macrosano

Makrobiotika, sukaldaritza eta elikadura osasuntsuaren eskolaren sortzailea MACROSANO. 
gogoko_muga gerorako gorde
Erosi errezeta honen osagaiak:

Errege Quinoa

QR004

Royal quinoa alea organikoa % 100 plastikorik gabekoa

Benetako quinoa alea quinoa-ren kalitaterik onena da. Munduko gatz basamortu handienetik gertu hazten da, Salar de Uyunitik, eta horrek elikagai eta bitamina bikainak ematen dizkio. Gainera, glutenik gabeko eta saponinarik gabeko ziurtagiria du. Edukiontzi %100 konpostagarrian, ontzi organikoan zuzenean birziklatzeko eta ongarri moduan naturara itzultzeko.

Kategoria bereko beste 6 produktu:

Voelkel

VK066

Zumo de Pomelo rosa BIO

Eguzkitan heldutako eta jatorriko herrialdean kontu handiz prentsatutako pomeloarekin egindako zukua. Pomelo arrosaren fruta-usain eta zapore biziak trago bakoitza esperientzia freskagarria bihurtzen du. Erabilitako osagai guztiak genetikoki eraldatutako organismorik gabekoak dira eta nekazaritza ekologikotik datoz, eskualdeko laborantzari lagunduz....