Tofu kale eta espeziekin marinatua

Ref: receta_99

Erraza

Zailtasuna

40 minutu

Prestaketa

plater bakarra

Mota

Proteina

Kategoria

Osagaiak

  • 1 bloque de tofu firme sin gluten
  • 4 c.s. de tamari
  • 1 c.s. de vinagre de manzana
  • 2 cm de raíz de jengibre rallado
  • 1 c.s. de aceite de sésamo tostado
  • 2 c.s. de sésamo negro
  • 2 koilarakada oliba olioa
  • 100 g de kale
  • 2 dientes de ajo picado
  • 2 c.s. de shichimi togarashi

Ingredientes para el shichimi togarashi:

  • 1 c. de pimienta blanca
  • 1 c. de pimienta negra
  • 1 c. de semillas de sésamo blanco
  • 1 c. de semillas de sésamo negro
  • 2 c. de cayena molida
  • 2-3 cáscara de piel de naranja seca 
  • 2 c. de semillas de amapola

Urratsak

1. Preparamos el shichimi togarashi. vertemos todos los ingredientes en un mixer y trituramos. Reservamos

2. Preparamos el tofu. En un bol mezclamos la salsa de soja , el vinagre de umeboshi, el jengibre, los aceites y el sésamo.  añadimos el tofu cortado en cubo y mezclamos bien.

3. Cocinamos el tofu. Forramos una bandeja de horno con papel y disponemos el tofu con toda la salsa de maceración. horneamos a 200 grados durante unos 15 minutos o hasta que se doren bien. Reservamos.

4. Cocinamos la kale. En una sartén sofreímos el ajo cortado en lámina con 1 cucharada de aceite de oliva. Añadimos la kale  y el condimento shichimi togarashi y cocinamos unos minutos.5.En un plato servimos la kale junto con el tofu.

txartelaren irudiak

Emmanuela Gornati

Entrenatzailea eta sukaldari beganoa

@emanuela.gornati_chef

Enpresaria, osasun Coach eta Chef beganoa, Essenza metodoaren sortzailea
gogoko_muga gerorako gorde
Erosi errezeta honen osagaiak:

Finestra sul Cielo

1TOFU01

Glutenik gabeko tofu natural ekologikoa

Italian hazitako soja organikoz egindako janaria. Bere landare-proteina eduki handiari esker, ezinbesteko produktua da animalia-proteina elikaduratik kendu dutenentzat. Zapore eta leuntasun paregabearekin, erreferentzia hau oinarrizkoa da sukaldean duen aldakortasunagatik: ondo konbinatzen du elikagai indartsuagoekin eta osagaien zaporea ere xurgatzen du...

Finestra sul Cielo

1 NORTE

Sushirako nori alga txigortua

Alga nori tostada, ideal para la elaboración de todo tipo de sushi vegetal. De color negro y sabor delicado, también puede utilizarse como condimento o para envolver cereales y verduras. ¡Elabora un delicioso sushi con esta alga de primera calidad!...

Finestra sul Cielo

1 TAMAINA

Tamari ekologikoa 250 ml

Sojatik eta gatzarekin prestatutako tamari produktu trinkoa, aberatsa eta zaporetsua da. Metodo tradizional onenari jarraituz ekoitzitakoa (18 hilabetez hartzitzea egurrezko upelean), aproposa da zerealetan, lekaleetan, barazkiak, algak, arroza, pasta edo entsaladak... oinarritutako errezetak aberasteko eta aromatzeko.

Finestra sul Cielo

1ELUR-OREINAK

Sagar sagardo ozpin ekologikoa

Nekazaritza ekologikoko sagar sagardo ozpina %5eko azidotasunarekin. Pasteurizatu gabe botilaratu, bere ezaugarriak guztiz gorde ditzan. Hartzidura naturalaren bidez egina. Entsaladak janzteko aproposa. Iragazkirik gabe. Pasteurizatu gabe.

Finestra sul Cielo

1OLISE

Sesamo-hazi-olio ekologikoa

Sesamo hazi organiko leundu, xehatu eta hotzean sakatuta lortutako olioa. Gantz-azido poliinsaturatuen eduki handia. Sukaldatzeko, entsaladak janzteko eta saltsak eta zopak prestatzeko aproposa...

Finestra sul Cielo

1SESANE

Sesamo beltza BIO %100 konpostagarria

Sesamo beltz organikoa, kaltzio, gantz-azido, proteina eta zuntzetan aberatsa. Sesamo zuria baino zapore biziago eta aromatikoagoa duena, sesamo beltza aproposa da edozein plater aberasteko edo ogi eta gailetei gehitzeko. Babestutako atmosferan ontziratua bere mantenugai guztiak gordetzeko. Gluten gabeko. Orain %100 ontzi konpostagarrian!

Finestra sul Cielo

1SMAP

Mitxoleta hazi ekologikoak %100 konpostagarriak

Ekologikoan haziak mitxoleta haziak, zuntz eta proteina iturrietan aberatsak. Bikaina entsalada eta pasta plateretan gehitzeko eta baita okindegiko produktuak, galletak, ogia eta makilak emaitza erakargarri eta goxo batekin apaintzeko. Babestutako atmosferan ontziratua bere mantenugai guztiak gordetzeko. Gluten gabeko. Orain %100 ontzi konpostagarrian!

Kategoria bereko beste 6 produktu: