Tiramisu beganoa

Ref: receta_263

Erraza

Zailtasuna

1 ordu

Prestaketa

Postrea

Mota

Banakakoa

Kategoria

Osagaiak

  • Para la crema:
  • 1 lt de bebida vegetal de arroz
  • 1 cucharada sopera de agar agar en polvo
  • 2 cucharadas de almidón de maíz
  • 100 g de sirope de arroz
  • 1 cuchara de crema de coco para cocinar Cocomi o pulpa de coco
  • Esencia de vainilla
  • Piel de limón
  •  
  • Para la base:
  • Unas 16 galletas Petit
  • 100 ml cucharita de café soluble
  • 1 cucharita de canela
  •  
  • Topping:
  • kakao-hautsa 

Urratsak

 Para la crema:

 1.Vertemos la bebida de arroz en una olla. 

2.Añadimos el agar agar, la crema de coco, la esencia de vainilla, la piel de limón y la melaza de arroz.

3.Mezclamos bien y llevamos a fuego medio hasta que hierva.

4. Incorporamos el almidón previamente mezclado con dos cucharadas de agua fría para evitar que se formen grumos.

5.Cocinamos unos 5 minutos más hasta que quede una crema espesa.

 Para la base: 

1.Remojamos las galletas con el café mezclado con la canela y vamos intercalando capas de galleta y crema.

2. Finalmente decoramos con cacao espolvoreado por encima.

3.Dejamos enfriar en la nevera hasta el momento de servir.

txartelaren irudiak

Emmanuela Gornati

Entrenatzailea eta sukaldari beganoa

@emanuela.gornati_chef

Enpresaria, osasun Coach eta Chef beganoa, Essenza metodoaren sortzailea
gogoko_muga gerorako gorde
Erosi errezeta honen osagaiak:

Finestra sul Cielo

1BERI

arroz edaria

Landare-oinarritutako arroz edari bikaina azukre erantsirik gabe. Zapore gozoa arrozaren eraldaketa entzimatikotik dator. Italiako arroz ekologikoaren ale osoekin egina. Glutenik gabeko behi esnearen alternatiba.

Finestra sul Cielo

1MARIZ

Arroz almibarretan 400 gr

Nekazaritza ekologikoko arroz almibarretan %100. Zereal almidoia azukre sinpleago batean bihurtzeko entzima araztuak erabiliz egina. Sistema horri esker, azukre sinpleetan aberatsagoa den malta lortzen da, zereal bakar batez osatutako maltak ekoizteko aukera emanez. Infusioak, teak edo zereal-kafeak gozotzeko edo biscottiak edo tostadak zabaltzeko aproposa....

kocomi

CC24

Sukaldatzeko koko krema BIO

Koko krema ekologikoki hazitako osagaiekin egindako kokomia prestatzeko. Thai zopa, postre, irabiatu eta aukera amaigabeei zaporea eta krema emateko aproposa. %100 beganoa...

Finestra sul Cielo

1 PETIT

PETITE cookieak

Maltarekin gozotutako gari bizkotxo ekologiko kurruskari eta goxoak. Palma oliorik gabe eta arrautzarik gabe egina. Gosari edo merienda osasuntsu baterako ezin hobea. Beganoentzat ere egokia.

SM001

Arabica Gourmet Kafea - Ehotutako Kafea

Erdialdeko Amerikako eskualdeetan kokatutako tokiko labore txikietako osagaiekin egindako kafea, itsas mailatik 1.200 eta 2.000 metro artean, non bertako biztanleek beren tradizioak mantentzen dituzte gaur egun. Benetako espresaren usain guztia duen goi mendiko kafea, Bidezko Merkataritza gisa ziurtatua....

Kategoria bereko beste 6 produktu: