Finestra sul Cielo
1AGAR
Alga ateratzeko agar-agar-zerrendak - %100 konpostagarriak
Agar-agar alga ezin hobea da budinak, postreak eta gelatina loditzeko eta makila, maluta edo tira moduan aurki daitezke....
Erraza
Zailtasuna1 ordu
PrestaketaPostrea
MotaBanakakoa
KategoriaPara la crema:
1.Vertemos la bebida de arroz en una olla.
2.Añadimos el agar agar, la crema de coco, la esencia de vainilla, la piel de limón y la melaza de arroz.
3.Mezclamos bien y llevamos a fuego medio hasta que hierva.
4. Incorporamos el almidón previamente mezclado con dos cucharadas de agua fría para evitar que se formen grumos.
5.Cocinamos unos 5 minutos más hasta que quede una crema espesa.
Para la base:
1.Remojamos las galletas con el café mezclado con la canela y vamos intercalando capas de galleta y crema.
2. Finalmente decoramos con cacao espolvoreado por encima.
3.Dejamos enfriar en la nevera hasta el momento de servir.
Emmanuela Gornati
Entrenatzailea eta sukaldari beganoa
Finestra sul Cielo
1AGAR
Agar-agar alga ezin hobea da budinak, postreak eta gelatina loditzeko eta makila, maluta edo tira moduan aurki daitezke....
Finestra sul Cielo
1BERI
Landare-oinarritutako arroz edari bikaina azukre erantsirik gabe. Zapore gozoa arrozaren eraldaketa entzimatikotik dator. Italiako arroz ekologikoaren ale osoekin egina. Glutenik gabeko behi esnearen alternatiba.
Finestra sul Cielo
1MARIZ
Nekazaritza ekologikoko arroz almibarretan %100. Zereal almidoia azukre sinpleago batean bihurtzeko entzima araztuak erabiliz egina. Sistema horri esker, azukre sinpleetan aberatsagoa den malta lortzen da, zereal bakar batez osatutako maltak ekoizteko aukera emanez. Infusioak, teak edo zereal-kafeak gozotzeko edo biscottiak edo tostadak zabaltzeko aproposa....
kocomi
CC24
Koko krema ekologikoki hazitako osagaiekin egindako kokomia prestatzeko. Thai zopa, postre, irabiatu eta aukera amaigabeei zaporea eta krema emateko aproposa. %100 beganoa...
Finestra sul Cielo
1 PETIT
Maltarekin gozotutako gari bizkotxo ekologiko kurruskari eta goxoak. Palma oliorik gabe eta arrautzarik gabe egina. Gosari edo merienda osasuntsu baterako ezin hobea. Beganoentzat ere egokia.
SM001
Erdialdeko Amerikako eskualdeetan kokatutako tokiko labore txikietako osagaiekin egindako kafea, itsas mailatik 1.200 eta 2.000 metro artean, non bertako biztanleek beren tradizioak mantentzen dituzte gaur egun. Benetako espresaren usain guztia duen goi mendiko kafea, Bidezko Merkataritza gisa ziurtatua....