Caviar crudo de algas y ajo negro

Ref: receta_206

Erraza

Zailtasuna

30 minutu

Prestaketa

Hamaiketakoa

Mota

Paté

Kategoria

Osagaiak

  • 5-7 de alga arame (unos 50 g hidratada)
  • 1 cucharadita de cebolla deshidratada en copos o polvo
  • 1 cucharadita de tomillo o eneldo seco
  • 2 cucharadas de aceite de omega 3 (lino)
  • 3-4 dientes de ajo negro
  • 1 cucharadita de hatcho miso (o nuestro miso favorito)
  • Shoyu
  • 2 cucharadas de semillas de chía

Urratsak

1. Poner a rehidratar el alga arame durante una hora en agua salada.

2. Meter el alga rehidratada y escurrida en la picadora hasta que quede bien picadita.

3. Incorporar la cebolla deshidratada, el tomillo, el aceite, los dientes de ajo negro, el miso, un chorrito de shoyu y medio vasito de agua que vamos añadiendo poco a poco.

4. Batir hasta tener un vasito de una pasta cremosa de algas.

5. Mezclar en esta pasta dos cucharadas de semillas de chía y poner a enfriar durante al menos una hora para que la chía se expanda y coja textura de caviar.

6. Servir este caviar vegetal con trocitos de pan germinado.

gogoko_muga gerorako gorde
Erosi errezeta honen osagaiak:

Finestra sul Cielo

1CHIA

Chia hazi ekologikoak %100 konpostagarriak

Chia hazi ekologikoak. Superelikagaitzat hartuta, Omega3-ren eduki handiena duen barazkia dira, baita zuntz, fosforo, kaltzio, magnesio, potasio, burdina eta selenio iturri bikaina ere. Entsaladetan gehitzeko aproposa, postreetarako eta ogietarako osagai gisa erabiltzeko EDO irabiatuak prestatzeko... Orain %100 konpostagarria den ontzi batean!

Finestra sul Cielo

1SHOYU

Salsa de soja shoyu fermentada 250ml bio

Metodo tradizional onenari jarraituz egindako soja saltsa (18 hilabetez hartzitzea egurrezko upel batean). Zereal, lekale, barazki eta algetan oinarritutako errezetak egiteko aproposa. ...

Finestra sul Cielo

1HAT

Hatcho Miso ekologikoa

Hatcho Miso Miso barietaterik zaharrena da eta soja eta gatzarekin egiten da. Kolore iluna du eta oso zapore bizia du.

Kategoria bereko beste 6 produktu: