Ogi labur beganoa

Erref.: errezeta_284

Erraza

Zailtasuna

45 minutu

Prestaketa

Postreak

Mota

Gabonak

Kategoria

Osagaiak

  • 250 gr. de harina de trigo semiintegral
  • 100 gr. de almendra molida
  • 1-2 c.s. de sésamo tostado triturado
  • 1 c.s. de canela
  • ½ c.c. de nuez moscada
  • Ralladura de 1 limón
  • 5 c.s. de concentrado de manzana
  • 100 gr. de aceite de coco
  • Semillas de sésamo para decorar.

Urratsak

1. Tostar la harina suavemente en una sartén a fuego bajo o en el horno con cuidado de que no se dore. Tostar también la almendra molida muy ligeramente.2. Mezclar en un bol, la harina, almendra, el sésamo, la canela, la nuez moscada y el concentrado de manzana.3. Diluir el coco para poder incorporarlo más fácilmente a la masa e ir añadiéndolo poco a poco mezclando bien.4. Formar los polvorones y espolvorear con un poco de semillas de sésamo por encima. Colocar en una bandeja de horno con papel vegetal y hornear 3 a 4 minutos en horno precalentado a 200ºC
txartelaren irudiak

Elizabeth Moreno

makrobiotiko aholkularia

@isabelmoreno_macrosano

Makrobiotika, sukaldaritza eta elikadura osasuntsuaren eskolaren sortzailea MACROSANO. 
gogoko_muga gerorako gorde
Erosi errezeta honen osagaiak:

kocomi

CC01

Koko olio birjina ekologikoa 225 ml

Sri Lankako koko-olio birjina ekologikoki hazitako kokoekin bakarrik egina. Erauzketa eta hotz prentsaketa metodoak erabiliz fabrikatzen da, findu edo zuritu gabe, beraz, bere propietate onuragarri guztiak aldatu gabe mantentzen ditu. Kolesterol eta trans gantz gabe. Sukaldatzeko, gozogintzarako edo gurina edo margarinaren ordezko aproposa.

Finestra sul Cielo

1 ZORRA

sagar zuku kontzentratua

Nekazaritza ekologikoko sagar zuku kontzentratua. Edulkoratzaile naturala sagar zuku organikoa egosiz eta kontzentrazioaz lortua....

Kategoria bereko beste 6 produktu: