Indiako txitxirio gisatua

Erref.: errezeta_94

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40 minutu

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Lehenengo ikastaroa

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Lehenengo ikastaroa

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Osagaiak

       1 pimiento rojo picado

       1 cebolla roja picada

       3 dientes de ajo rallados

       2 cm de raíz de jengibre rallada

       1 taza de nata de coco

       2 tazas de garbanzos cocidos

       1 taza de arroz basmati integral cocido

       1 c. de levadura nutricional

       2 c. de kuzu

       2 c. de pasta de umeboshi

       1 c. de comino

        1 c. de curry

       1 c. pimentón  

        zumo de una lima

       cilantro fresco o perejil al gusto

       aceite y sal

Urratsak

1. Sofreímos. En una sartén sofreímos el ajo, el jengibre, el pimiento, la cebolla el comino, el curry con una cucharada de aceite, durante unos 5-8 minutos.

2. Trituramos. Pasamos el sofrito a la batidora y lo trituramos junto a la nata de coco, la levadura nutricional y el pimentón.

3. Añadimos los garbanzos. pasamos la salsa a una sartén y añadimos los garbanzos con el kuzu (previamente diluido en agua) y la pasta de umeboshi. Cocinamos unos 10-15 minutos más hasta que se espese.

4. Servimos. Añadimos el zumo de limón y lo servimos con el arroz, decoramos con perejil picado.

txartelaren irudiak

Emmanuela Gornati

Entrenatzailea eta sukaldari beganoa

@emanuela.gornati_chef

Enpresaria, osasun Coach eta Chef beganoa, Essenza metodoaren sortzailea
gogoko_muga gerorako gorde
Erosi errezeta honen osagaiak:

Finestra sul Cielo

1CECI

Garbantzuak %100 konpostagarriak

Txitxirioak dauden lekale nutritiboenetako bat dira, proteina eta zuntzetan oso aberatsak baitira. Erabilera mugagabea ere badute, zopetan, gisatuetan, plateretarako apaingarri gisa edo beste lekale batzuekin konbinatuta. Nekazaritza ekologikotik datozenak, garbantzu irina edo hummus egiteko ere ezin hobeak dira. Babestutako atmosferan ontziratua, bere mantenugai guztiak gordetzeko. Gluten gabeko. Orain %100 ontzi konpostagarrian!

Finestra sul Cielo

1PURYU

umeboshi purea

Puré de umeboshi  elaborado a partir de la maduración de la ciruela ume, junto con la sal y las hojas de shiso. Las ciruelas se recogen de los árboles antes que maduren y se fermentan entre 6 meses y 7 años. El resultado de esta fermentación es un producto altamente alcalinizante. Ideal para combinar con cereales y verdura. Con un 79% de ciruela japonesa ume. No pasteurizado.

kocomi

CC24

Sukaldatzeko koko krema BIO

Koko krema ekologikoki hazitako osagaiekin egindako kokomia prestatzeko. Thai zopa, postre, irabiatu eta aukera amaigabeei zaporea eta krema emateko aproposa. %100 beganoa...

Finestra sul Cielo

1BASTORIA

%100 konpostagarria BIO arroz basmati marroia

Nekazaritza ekologikoko arroz basmati osoa, errezeta exotikoak prestatzeko edo hainbat platerentzako apaingarri gisa aproposa. Zuntz aberatsa eta ezin hobea oliba olio birjina estra, Gomasio edo soja saltsarekin konbinatzeko. Babestutako atmosferan ontziratua, bere mantenugai guztiak gordetzeko. Gluten gabeko. Orain %100 ontzi konpostagarrian!

Finestra sul Cielo

1KUZUBO

Kuzu BIO 100% Plastic Free

Kuzu de origen ecológico de La Finestra sul Cielo. El Kuzu es la fécula obtenida de la raíz de una planta selvática, empleada para preparar jaleas de fruta y bebidas especiales como el famoso Ume-Sho-Kuzu. Se puede utilizar en sopas, salsas, gelatinas, dulces, etc....¡Ahora en formato vidrio!

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