quiche beganoa tofuarekin

Erref.: errezeta_307

Erraza

Zailtasuna

1 ordu

Prestaketa

Nagusia

Mota

Proteina begetala

Kategoria

Osagaiak

Ingredientes de la base:

2 tazas de harina de espelta

2 cucharadas de semillas de chia

2 cucharadas de semillas de lino

2 koilarakada sesamo haziak

1 cucharada de proteína de cáñamo en polvo

1/2 cucharita de bicarbonato

1/2 cucharita de sal

50 ml de aceite de oliva

100 ml de agua 

 

Ingredientes para el relleno:

300 g tofu

1 taza de anacardos remojados en agua 

1 cucharada de levadura de cerveza

2 cucharadas de shoyu

2 koilarakada oliba olioa

4 cucharadas de agua 

1 cucharada de semillas de girasol

Sal - pimienta - orégano - ajo seco - tomillo - AOVE

1 manojo de cherry

1 manojo de espárragos

1/2 calabacín

200 g de champiñón 

1 baratxuri ale

Perejil 

Urratsak

Preparamos primero la masa: 

1.Trituramos las semillas en un molinillo.

2.Mezclamos todos los ingredientes secos en un bol.

3.Añadir el aceite y el agua y mezclamos hasta conseguir una masa compacta y elástica

4.Hacer una pelota y envolver en papel film. Guardar en la nevera una media hora. 

5.Pasado el tiempo extendemos  la masa con un rodillo.

6.Aceitamos un molde redondo y disponemos la masa en el molde eliminando la que sobresalga de los bordes con un cuchillo.

7.Pinchamos la base con un tenedor y horneamos unos 10 minutos a 180 grados, solo para que se tueste ligeramente.  

 Preparamos el relleno:

1. Sofreímos la verdura con el ajo rallado, el perejil picado, las semillas de girasol y el aceite durante unos minutos.

 2.Cortamos los cherry en rodajas, los aliñamos con un poco de shoyu y tomillo y reservamos.

3.Trituramos el tofu con los anacardos, y el resto de ingredientes, hasta conseguir una textura cremosa, si hace falta añadimos un poco más de agua. 

4.Incorporamos la verdura salteada a la crema de tofu y mezclamos bien.

5.Rellenamos el molde con la crema de tofu y decoramos con las puntas de los espárragos y los cherry.

6.Horneamos a 180 grados unos 20 minutos y servimos.  

txartelaren irudiak

Emmanuela Gornati

Entrenatzailea eta sukaldari beganoa

@emanuela.gornati_chef

Enpresaria, osasun Coach eta Chef beganoa, Essenza metodoaren sortzailea
gogoko_muga gerorako gorde
Erosi errezeta honen osagaiak:

Finestra sul Cielo

1FAINFA

BIO espelta irina integrala

Nekazaritza ekologikoko espelta irina integrala babes giroan ontziratua. Edozein errezeta prestatzeko aproposa, gozoa edo gazia....

Finestra sul Cielo

1CHIA

Chia hazi ekologikoak %100 konpostagarriak

Chia hazi ekologikoak. Superelikagaitzat hartuta, Omega3-ren eduki handiena duen barazkia dira, baita zuntz, fosforo, kaltzio, magnesio, potasio, burdina eta selenio iturri bikaina ere. Entsaladetan gehitzeko aproposa, postreetarako eta ogietarako osagai gisa erabiltzeko EDO irabiatuak prestatzeko... Orain %100 konpostagarria den ontzi batean!

Finestra sul Cielo

1 SEMILI

Liho hazi ekologikoak %100 konpostagarriak

Nekazaritza ekologikoko liho haziak Omega 3 iturria. Gantz-azido, proteina eta zuntzetan aberatsak dira, edozein plater mota aberasteko edo ogi eta gailetetan gehitzeko aproposak dira. Lurra porridge, irabiatu edo barazki jogurtei gehi dakieke. Babestutako atmosferan ontziratua, bere mantenugai guztiak gordetzeko. Gluten gabeko. Orain %100 ontzi konpostagarrian!

GO11

Cáñamo en polvo BIO

Proteína de cáñamo molida, rica en Omega 3. El cáñamo contiene todos los aminoácidos esenciales y los ácidos grasos esenciales para mantener una vida saludable. Ninguna otra planta proporciona proteínas vegetales de forma tan fácilmente digerible o presenta los aceites esenciales en una proporción tan perfecta para tener vitalidad. Esto la convierten en la proteína ideal para vegetarianos y deport...

Finestra sul Cielo

1SHOYU

Salsa de soja shoyu fermentada 250ml bio

Metodo tradizional onenari jarraituz egindako soja saltsa (18 hilabetez hartzitzea egurrezko upel batean). Zereal, lekale, barazki eta algetan oinarritutako errezetak egiteko aproposa. ...

Oinarrizko prezioa -%10

Finestra sul Cielo

1TOFU01

Glutenik gabeko tofu natural ekologikoa

Italian hazitako soja organikoz egindako janaria. Bere landare-proteina eduki handiari esker, ezinbesteko produktua da animalia-proteina elikaduratik kendu dutenentzat. Zapore eta leuntasun paregabearekin, erreferentzia hau oinarrizkoa da sukaldean duen aldakortasunagatik: ondo konbinatzen du elikagai indartsuagoekin eta osagaien zaporea ere xurgatzen du...

Finestra sul Cielo

1BIRA

BIO zuritutako ekilore haziak %100 konpostagarriak

Nekazaritza ekologikotik ekilore haziak zurituak. Gantz-azidoetan aberatsak dira, edozein plater mota aberasteko edo ogi eta gailetetan gehitzeko aproposak dira. Babestutako atmosferan ontziratua bere mantenugai guztiak gordetzeko. Gluten gabeko. Orain %100 ontzi konpostagarrian!

Kategoria bereko beste 6 produktu: