ramen tofuarekin

Erref.: errezeta_307

Erraza

Zailtasuna

1 ordu

Prestaketa

Nagusia

Mota

Zopa

Kategoria

Osagaiak

Bifun fideos de arroz

1 taza de caldo de verduras

2 dientes de ajo picados

1 raíz de jengibre fresca de 3 cm picada muy finamente

4 cebolletas frescas picadas con toda la parte verde

1 taza de bebida de soja o avena

1 cucharada de miso blanco

1 cucharada de shoyu

5 setas shiitake frescas cortadas en lonchas

1 puñado de hojas de col kale

1/2 cucharita de pimentón

1/2 cucharita de chili fresco picado

1 cucharada de Mirin

Tofu firme

Garbantzu irina

Sesamo olioa

Itsasoko gatza

Tamari

2 cucharadas de gomasio súper algas

Urratsak

1. Cortamos el tofu en lonchas, las secamos con papel de cocina y las pasamos por harina de garbanzos o maíz. En una sartén con aceite de sésamo las freímos unos minutos por lado. Reservamos.2. A continuación sofreímos las setas shiitake cortadas en láminas gruesas, unos minutos con una cucharita de tamari. Reservamos.3. En una olla llevamos a hervir agua suficiente para cocinar los fideos.4. Nada más rompa a hervir, salamos y escaldamos las hojas de kale durante 1 minutos. Escurrimos y reservamos.5. En la misma agua cocinaremos los fideos según las indicaciones del paquete. Escurrimos, añadimos unas gotitas de aceites y mezclamos bien para evitar que se peguen.6. En una olla o wok vertemos dos cucharadas de aceite de sésamo y sofreímos el ajo picado junto con el jengibre y la cebolleta, unos minutos hasta que se doren.7. Añadir el chili y el pimentón y la pasta de miso blanco. Removemos y añadimos una cucharada de mirin, y de tamari. Rehogamos un minuto.8. Incorporar la bebida vegetal y el caldo. Llevar a hervir y cocinar unos minutos para que se espese un poco el caldo.9. Componemos el plato: En un bol servimos unas cucharadas de caldo, añadimos los fideos en el centro y complementamos todos los ingredientes que hemos preparado, el tofu, la kale, las setas y decoramos con gomasio de algas. Servimos calentito
txartelaren irudiak

Emmanuela Gornati

Entrenatzailea eta sukaldari beganoa

@emanuela.gornati_chef

Enpresaria, osasun Coach eta Chef beganoa, Essenza metodoaren sortzailea
gogoko_muga gerorako gorde
Erosi errezeta honen osagaiak:

Finestra sul Cielo

1GOMSU

BIO super alga gominolak

Hiru alg espezie ezberdinekin (itsas letxuga, nori eta alga gozoa) egindako gomasioa zereal edo barazki platerak aberasteko aproposa. Bota zuzenean janariaren gainean. ...

Finestra sul Cielo

1TOFU01

Glutenik gabeko tofu natural ekologikoa

Italian hazitako soja organikoz egindako janaria. Bere landare-proteina eduki handiari esker, ezinbesteko produktua da animalia-proteina elikaduratik kendu dutenentzat. Zapore eta leuntasun paregabearekin, erreferentzia hau oinarrizkoa da sukaldean duen aldakortasunagatik: ondo konbinatzen du elikagai indartsuagoekin eta osagaien zaporea ere xurgatzen du...

Finestra sul Cielo

1BIF

Bifun (arroz fideoak)

Ekialdeko arroz espageti tradizionala. Arinak eta zaporetsuak, Txinako fideoen antzekoak dira baina kalitate japoniarra zainduz eginak dira. Goxoak dira edozein ongailurekin, entsaladan eta saldatan edo "ekialdeko" erara: zartagin batean salteatzen dira olio apur batekin, garaiko barazkiak, tofu edo seitan...

Finestra sul Cielo

1BROSL

Berehalako barazki-salda ekologikoa legamiarik gabe

Nekazaritza ekologikoko osagaiekin egindako barazki-salda berehalako hautsa. Legamirik gabe eta oliba olio birjina estrarekin. Edozein plater motari zapore ukitu paregabea emateko aproposa. ...

Vivibio

VBIO524

Glutenik gabeko soja edari naturala

Vivibio glutenik gabeko soja edaria landare jatorriko osagai %100 organikoekin egina dago. Gantz saturatu eta proteina eduki txikiarekin, erreferentzia hau aproposa da goizeko kafearekin konbinatzeko edo zure irabiatuei gehitzeko. Ez du azukre erantsirik. ...

Finestra sul Cielo

1MISORI

BIO arroz miso 300 gr

Misoa, zedrozko ontzi handietan egindako soja, gatz eta zerealen heltze ezagunaren emaitza da, gutxi gorabehera urtebeteko iraupena duena. Prozesu honek ore ilun eta oso zaporetsua sortzen du, batez ere salda kuboekin batera erabiltzen dena zopak, saltsak eta hainbat ongailu prestatzeko. Arroz misoa, soja, arroz integrala eta gatzarekin ekoitzitako...

Finestra sul Cielo

1 TAMAINA

Tamari ekologikoa 250 ml

Sojatik eta gatzarekin prestatutako tamari produktu trinkoa, aberatsa eta zaporetsua da. Metodo tradizional onenari jarraituz ekoitzitakoa (18 hilabetez hartzitzea egurrezko upelean), aproposa da zerealetan, lekaleetan, barazkiak, algak, arroza, pasta edo entsaladak... oinarritutako errezetak aberasteko eta aromatzeko.

Finestra sul Cielo

1MIRIN

Mirin (arroz ardoa) 250 ml

Mirin arroz oso gozoa da algak eta barazkiak soja saltsarekin prestatzeko aproposa. Sushia egiteko aproposa edo neguko egun hotz bat puncharen antzeko edari goxo batekin berotzeko. Horretarako, gehitu mirin Mu tea irakiten. ...

Finestra sul Cielo

1 AURPEGIA

Garbantzu irina

Garbantzu irina, zuntz-eduki handiagatik eta zerealetan aberatsa den osaeragatik. Edozein errezeta gozoa edo gazia egiteko aproposa....

Finestra sul Cielo

1OLISE

Sesamo-hazi-olio ekologikoa

Sesamo hazi organiko leundu, xehatu eta hotzean sakatuta lortutako olioa. Gantz-azido poliinsaturatuen eduki handia. Sukaldatzeko, entsaladak janzteko eta saltsak eta zopak prestatzeko aproposa...

Finestra sul Cielo

1SALFI

Itsasoko gatz oso fina

Italian (Sizilian) Mediterraneoko herrialdeetan milaka urtez erabilitako metodo tradizionalari jarraituz egindako itsas gatz oso fina. Metodo honek itsasoko ura lurruntzearen alde egiten duten eguzkia eta haizea bezalako elementu naturalak erabiltzen ditu. Eskuz bildu, prozesatu gabe eta tratamendu kimikorik erabili gabe, ezaugarri eta propietate natural guztiak gordetzen dira...

Kategoria bereko beste 6 produktu:
Oinarrizko prezioa -%10

Lerdenagoa

SLE10

Pasta konjac Penne BIO

Deliciosos y sorprendentes macarrones Slendier elaborados a base de konjac ecológico, un antiguo vegetal japonés utilizado durante miles de años para acompañar las comidas principales con un aporte muy bajo en calorías. Un plato que además es fuente de fibra y certificado sin gluten. Macarrones con salsa boloñesa vegana o mix de verduras y tofu… ¿Cuál eliges para comer? ...