Finestra sul Cielo
1GOMSU
BIO super alga gominolak
Hiru alg espezie ezberdinekin (itsas letxuga, nori eta alga gozoa) egindako gomasioa zereal edo barazki platerak aberasteko aproposa. Bota zuzenean janariaren gainean. ...
Erraza
Zailtasuna1 ordu
PrestaketaNagusia
MotaZopa
KategoriaBifun fideos de arroz
1 taza de caldo de verduras
2 dientes de ajo picados
1 raíz de jengibre fresca de 3 cm picada muy finamente
4 cebolletas frescas picadas con toda la parte verde
1 taza de bebida de soja o avena
1 cucharada de miso blanco
1 cucharada de shoyu
5 setas shiitake frescas cortadas en lonchas
1 puñado de hojas de col kale
1/2 cucharita de pimentón
1/2 cucharita de chili fresco picado
1 cucharada de Mirin
Tofu firme
Garbantzu irina
Sesamo olioa
Itsasoko gatza
Tamari
2 cucharadas de gomasio súper algas
Emmanuela Gornati
Entrenatzailea eta sukaldari beganoa
Finestra sul Cielo
1GOMSU
Hiru alg espezie ezberdinekin (itsas letxuga, nori eta alga gozoa) egindako gomasioa zereal edo barazki platerak aberasteko aproposa. Bota zuzenean janariaren gainean. ...
Finestra sul Cielo
1TOFU01
Italian hazitako soja organikoz egindako janaria. Bere landare-proteina eduki handiari esker, ezinbesteko produktua da animalia-proteina elikaduratik kendu dutenentzat. Zapore eta leuntasun paregabearekin, erreferentzia hau oinarrizkoa da sukaldean duen aldakortasunagatik: ondo konbinatzen du elikagai indartsuagoekin eta osagaien zaporea ere xurgatzen du...
Finestra sul Cielo
1BIF
Ekialdeko arroz espageti tradizionala. Arinak eta zaporetsuak, Txinako fideoen antzekoak dira baina kalitate japoniarra zainduz eginak dira. Goxoak dira edozein ongailurekin, entsaladan eta saldatan edo "ekialdeko" erara: zartagin batean salteatzen dira olio apur batekin, garaiko barazkiak, tofu edo seitan...
Finestra sul Cielo
1BROSL
Nekazaritza ekologikoko osagaiekin egindako barazki-salda berehalako hautsa. Legamirik gabe eta oliba olio birjina estrarekin. Edozein plater motari zapore ukitu paregabea emateko aproposa. ...
Vivibio
VBIO524
Vivibio glutenik gabeko soja edaria landare jatorriko osagai %100 organikoekin egina dago. Gantz saturatu eta proteina eduki txikiarekin, erreferentzia hau aproposa da goizeko kafearekin konbinatzeko edo zure irabiatuei gehitzeko. Ez du azukre erantsirik. ...
Finestra sul Cielo
1MISORI
Misoa, zedrozko ontzi handietan egindako soja, gatz eta zerealen heltze ezagunaren emaitza da, gutxi gorabehera urtebeteko iraupena duena. Prozesu honek ore ilun eta oso zaporetsua sortzen du, batez ere salda kuboekin batera erabiltzen dena zopak, saltsak eta hainbat ongailu prestatzeko. Arroz misoa, soja, arroz integrala eta gatzarekin ekoitzitako...
Finestra sul Cielo
1 TAMAINA
Sojatik eta gatzarekin prestatutako tamari produktu trinkoa, aberatsa eta zaporetsua da. Metodo tradizional onenari jarraituz ekoitzitakoa (18 hilabetez hartzitzea egurrezko upelean), aproposa da zerealetan, lekaleetan, barazkiak, algak, arroza, pasta edo entsaladak... oinarritutako errezetak aberasteko eta aromatzeko.
Finestra sul Cielo
1MIRIN
Mirin arroz oso gozoa da algak eta barazkiak soja saltsarekin prestatzeko aproposa. Sushia egiteko aproposa edo neguko egun hotz bat puncharen antzeko edari goxo batekin berotzeko. Horretarako, gehitu mirin Mu tea irakiten. ...
Finestra sul Cielo
1 AURPEGIA
Garbantzu irina, zuntz-eduki handiagatik eta zerealetan aberatsa den osaeragatik. Edozein errezeta gozoa edo gazia egiteko aproposa....
Finestra sul Cielo
1OLISE
Sesamo hazi organiko leundu, xehatu eta hotzean sakatuta lortutako olioa. Gantz-azido poliinsaturatuen eduki handia. Sukaldatzeko, entsaladak janzteko eta saltsak eta zopak prestatzeko aproposa...
Finestra sul Cielo
1SALFI
Italian (Sizilian) Mediterraneoko herrialdeetan milaka urtez erabilitako metodo tradizionalari jarraituz egindako itsas gatz oso fina. Metodo honek itsasoko ura lurruntzearen alde egiten duten eguzkia eta haizea bezalako elementu naturalak erabiltzen ditu. Eskuz bildu, prozesatu gabe eta tratamendu kimikorik erabili gabe, ezaugarri eta propietate natural guztiak gordetzen dira...
Lerdenagoa
SLE10
Deliciosos y sorprendentes macarrones Slendier elaborados a base de konjac ecológico, un antiguo vegetal japonés utilizado durante miles de años para acompañar las comidas principales con un aporte muy bajo en calorías. Un plato que además es fuente de fibra y certificado sin gluten. Macarrones con salsa boloñesa vegana o mix de verduras y tofu… ¿Cuál eliges para comer? ...