Epela Tender Jack eta patata gozoa entsalada

Erref.: errezeta_240

Erraza

Zailtasuna

40 minutu

Prestaketa

Lehenengo ikastaroa

Mota

Ensaladas

Kategoria

Osagaiak

1 Paquete de  Tender Jack  sabor barbacoa

½ lechuga

1 aguacate en rodajas

1 tomate en rodajas

2 boniatos medianos

Hierbas aromáticas (tomillo, romero y albahaca)

Para la salsa barbacoa:

3 cucharadas de tomate natural triturado

Media cucharada de vinagre de manzana

2 cucharadas de sirope de arroz

2 cucharadas de salsa de soja

1 cucharada de zumo de limón

1 pizca de sal

1 pizca de pimienta negra

Urratsak

1.Lavamos y pelamos los boniatos. Los cortamos a cuadrados y los colocamos en una bandeja para horno sazonados con las especias.

2.Horneamos hasta que estén tiernos, aproximadamente 30 minutos.

3. Preparamos la salsa barbacoa mezclando todos los ingredientes.

4.Mientras tanto salteamos el Tender Jack en la sartén durante 5 o 10 minutos o hasta que esté caliente. Reservamos.

5. Una vez los boniatos estén tibios con la ayuda de un molde los vamos colocando como base en un plato. Añadimos por encima el tomate, el aguacate y la lechuga troceada.

6. Finalizamos con el tender Jack encima y añadimos un poco de salsa barbacoa.

gogoko_muga gerorako gorde
Erosi errezeta honen osagaiak:

AMZ010

Jack barbakoa zapore samurra

Amazoniako Tender Jack Jackfruit zuhaitzetik lortzen da, yaca edo jackfruit, Asia tropikaleko jatorrizko fruitua da. Jackfruit-ek haragi-itxurako koherentzia samurra eta zapore sotila du, oso polifazetikoa eta ezin hobea da entsaladak, hanburgesak, takoak, pizza eta abar bezalako plater gazietan, arrunta edo barbakoa saltsarekin. Amazonian Tender Jack Sri Lankako "Land of the Jackfruit" baso ugarietan ekologikoki hazten den Jackfruit zuhaitzetik ateratzen da. Amazonia Tender Jack zuntz dietetikoen iturria da eta ez dauka osagai artifizialik. Ezagutu parrillada zaporea jasangaitza!

Altze Beltza

AN055

BIO tomate birrindua mamiarekin

Tomate xehatua nekazaritza ekologikoko mamiarekin. Bere nutrizio-propietateak gordetzeko, ekoizpen-prozesuak ez du 8 ordu baino gehiago irauten uztatik azken ontzira arte. %100 naturala kontserbatzailerik edo koloratzailerik gabe. Errezeta goxoak prestatzeko aproposa....

Finestra sul Cielo

1SHOYU

Salsa de soja shoyu fermentada 250ml bio

Metodo tradizional onenari jarraituz egindako soja saltsa (18 hilabetez hartzitzea egurrezko upel batean). Zereal, lekale, barazki eta algetan oinarritutako errezetak egiteko aproposa. ...

Altze Beltza

AN082

Limoi zuku ekologikoa

Nekazaritza ekologikoko limoi zukua. Edozein sukaldaritzako prestakinei zapore ukitu bat emateko aproposa, baita ozpin-ozpinetan gehitzeko ere. Arrain plateretan edo koktelak prestatzeko ere ezin hobea da...

Finestra sul Cielo

1MARIZ

Arroz almibarretan 400 gr

Nekazaritza ekologikoko arroz almibarretan %100. Zereal almidoia azukre sinpleago batean bihurtzeko entzima araztuak erabiliz egina. Sistema horri esker, azukre sinpleetan aberatsagoa den malta lortzen da, zereal bakar batez osatutako maltak ekoizteko aukera emanez. Infusioak, teak edo zereal-kafeak gozotzeko edo biscottiak edo tostadak zabaltzeko aproposa....

Kategoria bereko beste 6 produktu: