Dilista entsalada limoi apaingarriarekin

Erref: errezeta_233

Erraza

Zailtasuna

30 minutu

Prestaketa

Entrante

Mota

Barazkiak

Kategoria

Osagaiak

1 taza de lentejas rojas

Cilantro fresco

Zumo de medio limón

Sal y pimienta

2 cucharadas de Aove

1/2 pimiento rojo

1/2 taza de maíz fresco

1/4 de col morada rallada

2 zanahorias ralladas

Urratsak

1. Picamos todos los ingredientes y reservamos.

2. Cocinamos las lentejas con dos partes de agua durante unos 15 minutos, escurrimos y reservamos.

3.Picamos el cilantro.

4.En un bol vertemos el zumo de limón y emulsionamos con el aceite, la sal y la pimienta.

5. Disponemos todos los ingredientes en un plato formando un arcoíris.6. Aliñamos con la vinagreta y servimos.

txartelaren irudiak

Emmanuela Gornati

Entrenatzailea eta sukaldari beganoa

@emanuela.gornati_chef

Enpresaria, osasun Coach eta Chef beganoa, Essenza metodoaren sortzailea
gogoko_muga gerorako gorde
Erosi errezeta honen osagaiak:

Finestra sul Cielo

1 MOTELO

Zuritutako dilista gorriak %100 konpostagarriak

Nekazaritza ekologikoko dilista gorri zurituak. Exotikoak eta zaporetsuak, lekale mota hauek zereal eta lekaleekin konbinatzeko edo oliba olio birjina estra, soja saltsarekin edo Gomasiorekin ontzeko aproposak dira. Elikadura oso osoko elikagaiak dira, oso zuntzetan aberatsak eta landare-proteinen eduki handia dutenak. Babestutako atmosferan ontziratua, bere mantenugai guztiak gordetzeko. Orain %100 ontzi konpostagarrian!

Altze Beltza

AN082

Limoi zuku ekologikoa

Nekazaritza ekologikoko limoi zukua. Edozein sukaldaritzako prestakinei zapore ukitu bat emateko aproposa, baita ozpin-ozpinetan gehitzeko ere. Arrain plateretan edo koktelak prestatzeko ere ezin hobea da...

Kategoria bereko beste 6 produktu: