Garbantzu entsalada epela

Ref: receta_242

Erraza

Zailtasuna

1 ordu

Prestaketa

Lehenengoa

Mota

Barazkiak

Kategoria

Osagaiak

Para 4-5 raciones

  • 5 g de hijiki
  • 250 g de garbanzos cocidos
  • 2 cucharadas de shoyu
  • 2 cucharadas de vinagre de arroz
  • 1 trocito de jengibre
  • 1 yuca
  • 1 rodaja de calabaza
  • 3 dientes de ajo
  • 1 cucharada de semillas de sésamo
  • oliba olio birjina estra

Urratsak

1. Dejar el alga en remojo con agua muy caliente.

2. Marinar los garbanzos cocidos en una mezcla de shoyu, vinagre de arroz y jengibre rallado.

3. Cortar la yuca y la calabaza en cubos o trozos homogéneos y no muy grandes.

4. Cocer al vapor hasta que todo esté tierno.

5. Filetear el ajo y saltear en un buen chorro de aceite.

6. Antes de que coja color, incorporar el alga y un chorrito de shoyu.

7. Saltear un par de minutos y agregar este salteado al bol de los garbanzos.

8. Mezclar la verdura recién cocida con los garbanzos y espolvorear por encima semillas de sésamo.

txartelaren irudiak

Elizabeth Moreno

makrobiotiko aholkularia

@isabelmoreno_macrosano

Makrobiotika, sukaldaritza eta elikadura osasuntsuaren eskolaren sortzailea MACROSANO. 
gogoko_muga gerorako gorde
Erosi errezeta honen osagaiak:

Finestra sul Cielo

1ARA

Arame-ise alga %100 konpostagarria

Kolore beltz eta zapore finko arame alga. Entsaladak eta barazki-plateretan gehitzeko edo ongailu gisa erabiltzeko. Pertsona bakoitzeko gomendatutako erabilera eguneko gramo bat da, egosi alga pittin baten baliokidea, astean 4 aldiz, %100 konpostagarriak diren ontzi...

Finestra sul Cielo

1CECI

Garbantzuak %100 konpostagarriak

Txitxirioak dauden lekale nutritiboenetako bat dira, proteina eta zuntzetan oso aberatsak baitira. Erabilera mugagabea ere badute, zopetan, gisatuetan, plateretarako apaingarri gisa edo beste lekale batzuekin konbinatuta. Nekazaritza ekologikotik datozenak, garbantzu irina edo hummus egiteko ere ezin hobeak dira. Babestutako atmosferan ontziratua, bere mantenugai guztiak gordetzeko. Gluten gabeko. Orain %100 ontzi konpostagarrian!

Finestra sul Cielo

1SHOYU

Salsa de soja shoyu fermentada 250ml bio

Metodo tradizional onenari jarraituz egindako soja saltsa (18 hilabetez hartzitzea egurrezko upel batean). Zereal, lekale, barazki eta algetan oinarritutako errezetak egiteko aproposa. ...

Finestra sul Cielo

2ACIRI

Arroz ozpina 500 ml

Arroz-ozpina terrakotazko ontzietan arroz hartzituz egindako ongailu goxoa da, lehenik alkohol eta gero ozpin bihurtzeko. Bere zaporea, ardo-ozpina baino azido gutxiago, leunagoa eta beteagoa izanik, ezin hobeto doa zereal, barazki eta algetako edozein platerarekin, bere zaporea aldatu gabe nabarmenduz. Zure gisa erabil daiteke...

Kategoria bereko beste 6 produktu: