Baratxuri zuri argia

Erref: errezeta_401

Erraza

Zailtasuna

15 minutu

Prestaketa

Zopak eta kremak

Mota

Hamaiketakoa

Kategoria

Osagaiak

500 ml olo edaria edalontzian

100 g almendra

150 g kuiatxo, zuritu eta txikituta

1 baratxuri ale zuritu

1 koilarakada. jerez ozpina edo beste

2 koilarakada. oliba olio birjina estra

Gatza eta piperbeltza

Zure zerbitzura

Almendra xerratuta eta txigortuta

tipulina olioa

3 koilarakada. oliba olio birjina estra

2 koilarakada. tipulin freskoa txikituta

Gatza eta piperbeltza

Urratsak

1. Pon un cazo con agua al fuego y cuando rompa a hervir añade las almendras. Dales un hervor de un par de minutos y sácalas. En cuanto se templen un poco pélalas y reserva.

2. Bate en una batidora la bebida de avena, las almendras peladas, el calabacín y el ajo. Tritura un par de minutos hasta que no queden grumos.

3. Echa el vinagre y el aceite. Salpimienta al gusto y tritura unos segundos más. Pruébalo y si es necesario añade más sal.

4. Deja reposar el ajoblanco en la nevera unas 3-4 horas para que se enfríe y se intensifiquen los sabores.

5. Para hacer el aceite de cebollino simplemente tritura todos los ingredientes con la batidora o pica finamente el cebollino y mézclalo con el resto de los ingredientes.

6. Sirve el ajoblanco en boles y decora con unas gotas de aceite de cebollino y unas almendras laminadas.

gogoko_muga gerorako gorde
Erosi errezeta honen osagaiak:

Finestra sul Cielo

2FREBEAV

Glutenik gabeko olo edari ekologikoa

Berritasun paregabea! Lehenengo glutenik gabeko olo edaria beirazko ontzi batean. Olo osoarekin egina, ez du azukre erantsirik. Gainera, erabiltzen den beira birziklagarria eta birziklagarria da, eta horrek ingurumen-inpaktua murrizten du eta oso alternatiba jasangarria bihurtzen da. Zapore benetakoa duen produktu arina, bakarrik edateko, kafea edo tearekin batera eta baita begano eta glutenik gabeko postre goxoak prestatzeko ere. Hoztu gabeko produktua.

Kategoria bereko beste 6 produktu: