Tempeh plantxan Hoisin saltsarekin

Erref.: errezeta_153

Erraza

Zailtasuna

30 minutu

Prestaketa

Bigarren ikastaroa

Mota

Proteina begetala

Kategoria

Osagaiak

200 g de tempeh cortado en triángulos

Salsa hoisin

3 cdas. de crema de cacahuete smoothy

4 cdas. de tamari

1 cda. de vinagre de manzana

¼ cdta. de jengibre en polvo

1 diente de ajo rallado

1 cda. de aceite de sésamo

1 cdas. de sirope de arroz

3 cdas. de agua Para acompañar

½ vaso de arroz basmati

1 vaso de agua

½ brócoli cortado en ramilletes

Cebolleta finamente picada

Sésamo

Urratsak

1. Para hacer la salsa hoisin pon un cazo al fuego con el aceite de sésamo y el ajo rallado. Cocina un par de minutos y luego añade el resto de los ingredientes de la salsa. Remueve bien para mezclarlo todo y cocina 5 minutos a fuego suave.

2. Echa la salsa hoisin sobre el tempeh cortado en trozos y deja marinar unos 30 minutos.

3. Luego ponlo en una bandeja de horno forrada con papel vegetal y ásalo a 200°C durante 20 minutos. A la mitad del proceso da la vuelta a los trozos de tempeh.

4. Mientras cocina el arroz basmati. Primero enjuágalo muy bien con agua en un colador. Pon a cocer el arroz tapado en un cazo con agua fría y una pizca de sal durante 15 minutos a fuego suave.

5. Sirve el tempeh sobre el arroz y acompáñalo con unos ramilletes de brócoli cocido. Decora con sésamo y cebolleta picada.

cda. / cdas. = cucharada sopera / cucharadas soperascdta. / cdtas. = cucharadita de postre / cucharaditas de postre

gogoko_muga gerorako gorde
Erosi errezeta honen osagaiak:
Oinarrizko prezioa -%10

Finestra sul Cielo

1TEMPEH01

Tempeh plantxan ekologikoa

Soja organikoz egindako janaria. Landare-proteina eduki handia duenez, tempeh naturala baliabide ezin hobea da sukaldean duen aldakortasunerako. Zerrendatan moztu eta barazki, soba fideoak eta tempeh wok bat egin dezakezu. Pertsona beganoentzat egokia....

Finestra sul Cielo

1KREMAK

irabiatua kakahuete-gurina

Nekazaritza ekologikoko osagaiekin egindako kakahuete-gurina. Ehundura krematsua eta benetako kakahuete errearen zaporearekin, erreferentzia hau aproposa da ogi txigortuetan zabaltzeko eta gainean banana xerrak eta kakao ale gordinak gehitzeko. Glutenik gabeko gozamena ahosabaiarentzat eta landare-proteina iturri. ...

Finestra sul Cielo

1 TAMAINA

Tamari ekologikoa 250 ml

Sojatik eta gatzarekin prestatutako tamari produktu trinkoa, aberatsa eta zaporetsua da. Metodo tradizional onenari jarraituz ekoitzitakoa (18 hilabetez hartzitzea egurrezko upelean), aproposa da zerealetan, lekaleetan, barazkiak, algak, arroza, pasta edo entsaladak... oinarritutako errezetak aberasteko eta aromatzeko.

Finestra sul Cielo

1ELUR-OREINAK

Sagar sagardo ozpin ekologikoa

Nekazaritza ekologikoko sagar sagardo ozpina %5eko azidotasunarekin. Pasteurizatu gabe botilaratu, bere ezaugarriak guztiz gorde ditzan. Hartzidura naturalaren bidez egina. Entsaladak janzteko aproposa. Iragazkirik gabe. Pasteurizatu gabe.

Finestra sul Cielo

1ZEP

Jengibre hauts ekologikoa

Jengibrearen sustrai lehorretatik eta ehotik ateratako ongailu aromatikoa. Gozokiak, gingerbread, cookieak aromatizatzeko edo teari gehitzeko aproposa. Beirazko ontzian. %100 ekologikoa.

Finestra sul Cielo

1MARIZ

Arroz almibarretan 400 gr

Nekazaritza ekologikoko arroz almibarretan %100. Zereal almidoia azukre sinpleago batean bihurtzeko entzima araztuak erabiliz egina. Sistema horri esker, azukre sinpleetan aberatsagoa den malta lortzen da, zereal bakar batez osatutako maltak ekoizteko aukera emanez. Infusioak, teak edo zereal-kafeak gozotzeko edo biscottiak edo tostadak zabaltzeko aproposa....

Finestra sul Cielo

1SESANE

Sesamo beltza BIO %100 konpostagarria

Sesamo beltz organikoa, kaltzio, gantz-azido, proteina eta zuntzetan aberatsa. Sesamo zuria baino zapore biziago eta aromatikoagoa duena, sesamo beltza aproposa da edozein plater aberasteko edo ogi eta gailetei gehitzeko. Babestutako atmosferan ontziratua bere mantenugai guztiak gordetzeko. Gluten gabeko. Orain %100 ontzi konpostagarrian!

Finestra sul Cielo

1BASMA

Arroz basmati %100 konpostagarria

Nekazaritza ekologikoko basmati arroza aproposa errezeta exotikoak prestatzeko edo hainbat plateretarako apaingarri gisa. Ezin hobea oliba olio birjina estra, Gomasio edo soja saltsarekin konbinatzeko. Babestutako atmosferan ontziratua, bere mantenugai guztiak gordetzeko. Gluten gabeko. Orain %100 ontzi konpostagarrian!

Kategoria bereko beste 6 produktu: