Intxaur errea

Erref.: errezeta_153

Erraza

Zailtasuna

60 minutos

Prestaketa

Entrante

Mota

Lehenengo ikastaroa

Kategoria

Osagaiak

1 cebolla morada grande y cortada a cubitos pequeños

2 zanahorias ralladas finas

1 puerro cortado pequeño

3 dientes de ajo a rodajas finas

100g de lentejas muy cocidas

180g de castañas cocidas y cortadas 

50 gramos de nueces tostadas

30 gramos de semillas de girasol tostadas

30 gramos de semillas de calabaza tostadas

30 gramos de semillas de sésamo negro tostadas

30g de arándanos secos, cortados por la mitad 

100g de pan rallado

150ml de caldo de verduras caliente

6 cucharadas de semillas de lino ( dejadas en remojo la noche anterior)

3 cucharadas de aceite de sésamo

Tomillo y romero troceados finamente

1 pizca de nuez moscada 

Ralladura de ½ naranja 

Sal y pimienta al gusto

1 pizca de pimentón dulce 

1 koilarakada garagar miso 

Urratsak

1.Calentar una sartén grande con aceiteAgregar el ajo y luego la cebolla y saltear hasta que estén casi transparentes.

2.Incorporamos el puerro 5 minutos másBajamos el fuego y agregamos la zanahoria, el ajo, las lentejas, las castañas, las nueces y todas las semillas menos las de lino, los arándanos, las hierbas aromáticas, el pan rallado y las especias. 

3.Agregamos el caldo con la cucharada de miso y cocinar a fuego lento hasta que se absorba todo el líquido.

4.Apagamos el fuego e incorporamos la ralladura de naranja.

5.Trituramos las semillas de lino e incorporamos a la mezcla anterior, removiendo hasta que quede integradoLo vertemos en una bandeja para hacer pan, previamente engrasada o con un papel de cocina.

6.Horneamos entre 25-47 minutos a 170ª en un horno precalentado. 

txartelaren irudiak

Patricia Restrepo

IMEko zuzendaria

@patriciarestrepomacrobiotica

Espainiako Makrobiotiko Institutuko zuzendaria eta makrobiotiko aholkularia
gogoko_muga gerorako gorde
Erosi errezeta honen osagaiak:

Finestra sul Cielo

1 MOTELO

Zuritutako dilista gorriak %100 konpostagarriak

Nekazaritza ekologikoko dilista gorri zurituak. Exotikoak eta zaporetsuak, lekale mota hauek zereal eta lekaleekin konbinatzeko edo oliba olio birjina estra, soja saltsarekin edo Gomasiorekin ontzeko aproposak dira. Elikadura oso osoko elikagaiak dira, oso zuntzetan aberatsak eta landare-proteinen eduki handia dutenak. Babestutako atmosferan ontziratua, bere mantenugai guztiak gordetzeko. Orain %100 ontzi konpostagarrian!

Finestra sul Cielo

1BIRA

BIO zuritutako ekilore haziak %100 konpostagarriak

Nekazaritza ekologikotik ekilore haziak zurituak. Gantz-azidoetan aberatsak dira, edozein plater mota aberasteko edo ogi eta gailetetan gehitzeko aproposak dira. Babestutako atmosferan ontziratua bere mantenugai guztiak gordetzeko. Gluten gabeko. Orain %100 ontzi konpostagarrian!

Finestra sul Cielo

1SESANE

Sesamo beltza BIO %100 konpostagarria

Sesamo beltz organikoa, kaltzio, gantz-azido, proteina eta zuntzetan aberatsa. Sesamo zuria baino zapore biziago eta aromatikoagoa duena, sesamo beltza aproposa da edozein plater aberasteko edo ogi eta gailetei gehitzeko. Babestutako atmosferan ontziratua bere mantenugai guztiak gordetzeko. Gluten gabeko. Orain %100 ontzi konpostagarrian!

Finestra sul Cielo

1SEZU

BIO zuritutako kalabaza haziak %100 konpostagarriak

Nekazaritza ekologikotik kalabaza haziak zurituak. Gantz-azido, zuntz eta proteinetan aberatsak dira, edozein plater aberasteko edo ogietan eta gailetetan erabiltzeko aproposak dira. Babestutako atmosferan ontziratua bere mantenugai guztiak gordetzeko. Gluten gabeko. Orain %100 ontzi konpostagarrian!

Finestra sul Cielo

1DORATI

Urrezko liho haziak BIO %100 konpostagarriak

Urrezko liho haziak nekazaritza ekologikoko Omega 3 iturria. Gantz-azido, proteina eta zuntzetan aberatsak dira, edozein plater mota aberasteko edo ogi eta gailetetan gehitzeko aproposak dira. Lurra porridge, irabiatu edo barazki jogurtei gehi dakieke. Babestutako atmosferan ontziratua bere mantenugai guztiak gordetzeko. Gluten gabeko. Orain %100 ontzi konpostagarrian!

Finestra sul Cielo

MARTXOAK 1

Mugi misoa (garagar misoa) 300 gr

Mugi misoak edo garagar misoak garagar proportzio handia dauka. Sojaren lurrun-sukaldatzeak eta soja, gatzak eta zerealak urtebete gutxi gorabehera heltzeak, zedrozko ontzi handietan egindakoak, zapore nahastezina eta delikatua ematen dio janari honi. Miso aproposa zopak, saltsak eta hainbat ongailu prestatzeko.

Finestra sul Cielo

1BROSL

Berehalako barazki-salda ekologikoa legamiarik gabe

Nekazaritza ekologikoko osagaiekin egindako barazki-salda berehalako hautsa. Legamirik gabe eta oliba olio birjina estrarekin. Edozein plater motari zapore ukitu paregabea emateko aproposa. ...

Kategoria bereko beste 6 produktu: