Curry berdea tofu eta barazkiekin

Erref.: errezeta_153

Erraza

Zailtasuna

30 min

Prestaketa

Plaka konbinatua

Mota

landare-proteina

Kategoria

Osagaiak

200 g de tofu

4 cdas. de tamari

1 cda. de pasta de curry verde

½ calabacín cortado en bastones

½ pimiento rojo cortado en tiras

6 setas shiitake cortadas en láminas

250 ml de bebida de avena en vidrio

250 ml de agua

1 cubito de caldo de verduras

6-8 hojas de albahaca fresca

1 cda. de sirope de arroz

2 hojas de lima kaffir

Aceite de girasol

Sal y pimienta molida al gusto

Para servir:

Lima

Escamas de chile

Arroz basmati

Urratsak

1. Coge el bloque de tofu y presiona para eliminar el exceso el agua.

2. Sécalo con papel absorbente, córtalo en dados y ponlo en un bol.

3. Echa el tamari y deja macerar al menos 15 minutos. Pon un wok o cazuela a calentar con un par de cucharadas de aceite de girasol. Añade el tofu y dóralo por todos lados unos 5 minutos.

4. Pon la pasta de curry verde y cocina suave un par de minutos hasta que empiece a oler. Luego añade el calabacín, el pimiento rojo y las setas. Saltea 5 minutos. 

5. Calienta el agua y disuelve ahí el cubito de caldo de verduras. Añade las hojas de albahaca y tritura unos segundos para que coja su color y sabor.

6. Añade al curry la bebida de avena y el caldo que acabas de preparar. Echa también el sirope de arroz y las hojas de lima kaffir. Remueve bien y deja cocer a fuego bajo 10 minutos.

7. Cuando esté listo pruébalo y ajusta el punto de sal. Sirve el curry con arroz basmati cocido y añade zumo de lima o escamas de chile al gusto.

cda. / cdas. = cucharada sopera / cucharadas soperas cdta. / cdtas. = cucharadita de postre / cucharaditas de postre

gogoko_muga gerorako gorde
Erosi errezeta honen osagaiak:

Finestra sul Cielo

2FREBEAV

Glutenik gabeko olo edari ekologikoa

Berritasun paregabea! Lehenengo glutenik gabeko olo edaria beirazko ontzi batean. Olo osoarekin egina, ez du azukre erantsirik. Gainera, erabiltzen den beira birziklagarria eta birziklagarria da, eta horrek ingurumen-inpaktua murrizten du eta oso alternatiba jasangarria bihurtzen da. Zapore benetakoa duen produktu arina, bakarrik edateko, kafea edo tearekin batera eta baita begano eta glutenik gabeko postre goxoak prestatzeko ere. Hoztu gabeko produktua.

Finestra sul Cielo

1BASMA

Arroz basmati %100 konpostagarria

Nekazaritza ekologikoko basmati arroza aproposa errezeta exotikoak prestatzeko edo hainbat plateretarako apaingarri gisa. Ezin hobea oliba olio birjina estra, Gomasio edo soja saltsarekin konbinatzeko. Babestutako atmosferan ontziratua, bere mantenugai guztiak gordetzeko. Gluten gabeko. Orain %100 ontzi konpostagarrian!

Finestra sul Cielo

1TOFU01

Glutenik gabeko tofu natural ekologikoa

Italian hazitako soja organikoz egindako janaria. Bere landare-proteina eduki handiari esker, ezinbesteko produktua da animalia-proteina elikaduratik kendu dutenentzat. Zapore eta leuntasun paregabearekin, erreferentzia hau oinarrizkoa da sukaldean duen aldakortasunagatik: ondo konbinatzen du elikagai indartsuagoekin eta osagaien zaporea ere xurgatzen du...

Finestra sul Cielo

1 TAMAINA

Tamari ekologikoa 250 ml

Sojatik eta gatzarekin prestatutako tamari produktu trinkoa, aberatsa eta zaporetsua da. Metodo tradizional onenari jarraituz ekoitzitakoa (18 hilabetez hartzitzea egurrezko upelean), aproposa da zerealetan, lekaleetan, barazkiak, algak, arroza, pasta edo entsaladak... oinarritutako errezetak aberasteko eta aromatzeko.

Finestra sul Cielo

1MARIZ

Arroz almibarretan 400 gr

Nekazaritza ekologikoko arroz almibarretan %100. Zereal almidoia azukre sinpleago batean bihurtzeko entzima araztuak erabiliz egina. Sistema horri esker, azukre sinpleetan aberatsagoa den malta lortzen da, zereal bakar batez osatutako maltak ekoizteko aukera emanez. Infusioak, teak edo zereal-kafeak gozotzeko edo biscottiak edo tostadak zabaltzeko aproposa....

Finestra sul Cielo

1OLIGI

Ekilore-hazi olio ekologikoa

Nekazaritza ekologikoko ekilore hazien olioa. Bai egosteko bai hotza zerbitzatzeko erabil daiteke. Saltsak egiteko ere ezin hobea. Berez aberatsa da gantz-azido poliinsaturatu esentzialetan, hala nola omega 6 eta E bitaminan....

Kategoria bereko beste 6 produktu: