amazake tiramisu

Erref.: errezeta_153

Erraza

Zailtasuna

20 min

Prestaketa

Postrea

Mota

Tarta

Kategoria

Osagaiak

100 g de anacardos

300 g de tofu (peso escurrido)

2-4 cdas. de amazake de arroz integral

150 ml de bebida de avena BIO

3 cdtas. de extracto de vainilla

150 ml de café espresso

18 galletas integrales de espelta

3 cdas. de cacao en polvo

Urratsak

1. Pon los anacardos a remojo con agua templada durante al menos 2 horas.

2. Después escúrrelos y ponlos en el vaso de la batidora. Añade el tofu escurrido, el amazake de arroz, la bebida de avena y una cucharadita de vainilla. Tritura hasta obtener una crema sedosa.

3. Para montar el tiramisú coge un recipiente de unos 15x22 cm. Pon el café y el extracto de vainilla en un bol. Sumerge las galletas unos segundos y vete poniéndolas cubriendo el recipiente.

4. Encima pon 1/3 de la crema y espolvorea un poco de cacao. Ahora otra capa de galletas mojadas en café y otra de crema. Así hasta tener 3 capas de galletas y 3 de crema.

5. Termina cubriendo el tiramisú con cacao y lo déjalo en el frigorífico al menos 4 h para que coja cuerpo, queda más rico de un día para otro.

gogoko_muga gerorako gorde
Erosi errezeta honen osagaiak:

Finestra sul Cielo

1AMA

Arroz marroia oratu

Arroz marroi amasake krema gozo eta goxoa da, postre gisa kontsumitzeko edo fruta, fruta marmelada, hur krema edo almendra krema gehitzeko. Esnea edo gozokiak prestatzeko oinarri gisa ere erabil daiteke. Zerealaren hartzidura koji gehituz egiten da, arroza egositako krema gozo-gozo honetan eraldatzen duen hartzidura naturala, entzimarik erabili gabe...

Finestra sul Cielo

2FREBEAV

Glutenik gabeko olo edari ekologikoa

Berritasun paregabea! Lehenengo glutenik gabeko olo edaria beirazko ontzi batean. Olo osoarekin egina, ez du azukre erantsirik. Gainera, erabiltzen den beira birziklagarria eta birziklagarria da, eta horrek ingurumen-inpaktua murrizten du eta oso alternatiba jasangarria bihurtzen da. Zapore benetakoa duen produktu arina, bakarrik edateko, kafea edo tearekin batera eta baita begano eta glutenik gabeko postre goxoak prestatzeko ere. Hoztu gabeko produktua.

Finestra sul Cielo

1KAKAOA

Kakao hautsa 125 g

Nekazaritza ekologikoko kakao-hautsa. Postreak eta gozogintza desberdinak prestatzeko aproposa....

AN183

Café arábica especial para cafetera espresso

Café molido de Comercio Justo arábica, especial para cafetera espresso cultivado en las montañas de Costa Rica, Nicaragua y Perú. De tueste medio y sabor intenso. Un placer 100% ecológico....

Finestra sul Cielo

1BIFAR

Espelta osoko gailetak

Ekilore olioarekin egindako espelta osoko gailetak. Kurruskariak eta zaporetsuak, espelta irina baino ez dute eta maltaz gozotzen dira. Zuntz aberatsak dira eta gosaltzeko edo askaria egiteko aproposa. Edozein edari barazki motarekin konbinatzeko ere ezin hobea....

Kategoria bereko beste 6 produktu: