Té matcha cremoso con amazake

Ref: receta_1

Erraza

Zailtasuna

Edaria

Prestaketa

Te hotza

Mota

Osagaiak

1 cdita. de té matcha

1 chorrito de agua

Media taza de bebida vegetal

4 cdas. de amazake

Urratsak

1. En una taza añade una cucharadita de té matcha, 4 cucharaditas de amazake y un poco de agua caliente.

2. Mezcla bien hasta que se forme una pasta cremosa.

3. Agrega más agua y sigue mezclando.

4. Añade un poco de hielo.

5. Finaliza con un poco de bebida de avena.

6. Listo para servir

gogoko_muga gerorako gorde
Erosi errezeta honen osagaiak:
Oinarrizko prezioa -%10

Finestra sul Cielo

1PARTIDUA

Matcha te organikoa %100 plastikorik gabe

Japoniako te tradizional eta hautatua Japoniako te zeremonian erabiltzen da, baita hainbat postre, edari edo plater prestatzeko ere. Zapore gozoaren eta ukitu mingotsa apur batekin konbinatutako te berde hauts gisa bereizten da. Egiten den landareak itzalean hazten dira eta hostoak eskuz jasotzen dira, beraz, ohiko te berdea baino askoz aminoazido gehiago ditu...

Finestra sul Cielo

1AMA

Arroz marroia oratu

Arroz marroi amasake krema gozo eta goxoa da, postre gisa kontsumitzeko edo fruta, fruta marmelada, hur krema edo almendra krema gehitzeko. Esnea edo gozokiak prestatzeko oinarri gisa ere erabil daiteke. Zerealaren hartzidura koji gehituz egiten da, arroza egositako krema gozo-gozo honetan eraldatzen duen hartzidura naturala, entzimarik erabili gabe...

Finestra sul Cielo

1FREBEAV

Glutenik gabeko olo edari ekologikoa

Glutenik gabeko olo edaria iturriko urarekin egina, azukre erantsirik gabe eta %100 begetala. Alemaniako iparraldean glutenik gabeko olo mota batekin ekoizten da. Digerigarritasun handia eta proteina-eduki handia ditu ezaugarri. Barazkijaleentzat eta beganoentzat ere egokia da. Produktu paregabea merkatuan, glutearekiko intolerantzia duen kontsumitzaileari zuzendua....

Kategoria bereko beste 6 produktu: