Producto pruebas

Ref: 1TEST
Kantitatea: 250 ml
0,00 €
Zergak barne
  • organikoa
  • gluten gabeko
  • Plastikorik gabe
  • beganoa

Honek ziurtatua:

ORGANIKOA pruebas bio text
gogoko_muga gerorako gorde
descripcion pruebas
Pruebas ingredientes
Alérgenos:Pruebas alergenos
* nekazaritza ekologikoa
pruebas modo uso
kcalbb
kJaa
gantzakcc
Horietatik saturatuakdd
karbohidratoakee
horietatik azukreakff
Zuntz dietetikoagg
proteinahh
Gatzaii
Kategoria bereko beste 6 produktu:
Oinarrizko prezioa -%10

Finestra sul Cielo

2AZIUME

Umeboshi ozpina 500 ml

Umeboshi ozpina umeboshiaren heltzetik ateratako ozpin gazia iragaziz lortzen da. Ozpin normal bat bezala erabiltzen da, eta, gazia izanik, entsalada bat bukatzeko aukera ematen du ozpin honen apur bat gehituz. Barazkientzako saltsetan ere erabil daiteke Tahin koilarakada bat, bi koilarakada Umeboshi Ozpin eta ondo nahastuz....

Finestra sul Cielo

1HAT

Hatcho Miso ekologikoa

Hatcho Miso Miso barietaterik zaharrena da eta soja eta gatzarekin egiten da. Kolore iluna du eta oso zapore bizia du.

Finestra sul Cielo

1KOMBU

BIO Kombu alga deshidratatua

Kombu alga, berde iluna eta koherentziaz gogorra, Hokkaido iparraldeko itsasoan hazten da eta ezin hobea da barazki gisatua, tofu edo seitan gehitzeko. Barazkiak prestatzeko ere aproposak dira. Pertsona bakoitzeko gomendatutako erabilera 5 gramo alga gordina pertsonako astean da....

Finestra sul Cielo

1ACIRI

Vinagre de arroz integral 250 ml

El vinagre de arroz integral es un apetitoso condimento elaborado a partir de fermentar durante un año el arroz en tinas de terracota, para convertirlo primero en alcohol y después en vinagre. Su sabor, siendo menos ácido, más suave y lleno que el vinagre de vino, se combina perfectamente con cualquier plato de cereales, verduras y algas, resaltando su sabor sin modificarlo. Puede utilizarse como sust...

Finestra sul Cielo

3 TAMAINA

Tamari BIO 1L

Soja eta gatzarekin prestatutako tamari produktu trinkoa, aberatsa eta zaporetsua da. Metodo tradizional onenari jarraituz ekoitzitakoa (18 hilabetez hartzitzea egurrezko upelean), aproposa da zerealetan, lekaleetan, barazkiak, algak, arroza, pasta edo entsaladak oinarritutako errezetak aberasteko eta aromatzeko.

Oinarrizko prezioa -%10

Finestra sul Cielo

1KUKI

Kukicha te organikoa %100 plastikorik gabe

Uji eskualdean hazitako hiru urteko te berdea, mendeetan zehar Japoniako te ospetsuena ekoitzi duena. Eremu horretan hazten dira euren Kukicha te bikaina egiteko erabiltzen ziren landareak, gaur egun oraindik era tradizionalean....

Baliteke interesa izatea ere
Oinarrizko prezioa -%15

Finestra sul Cielo

1BEAV

Olo edaria 1l

Ekologikoan hazitako olo edari gozoa, azukre erantsirik gabe. Esnearen alternatiba bikaina da, barazkijaleentzat eta beganoentzat aproposa. Laktosarik gabe.

Oinarrizko prezioa -%15

Errege Quinoa

QR003

Royal quinoa edaria eta arroz ekologikoa

Organikoki hazitako osagaiekin egindako errege-quinoa eta arroz edari bikaina eta delikatua. %100 landare jatorrikoa da eta bere zapore gozoa arrozaren eraldaketa entzimatikoaren produktua da. Gosaltzeko, postreak egiteko edo bakarrik jan daitekeen barietate goxoa da. Orain %100 landarezko txano batekin, azukre-kanaberaz egina!

Finestra sul Cielo

1FREBERI

Glutenik gabeko arroz edaria

Kalitate handiko arroz italiarrekin egindako % 100 begetala glutenik gabeko arroz edari bikaina. Ez dago azukre erantsirik. Zapore gozoa arrozaren eraldaketa entzimatikotik dator. Iturburuko urarekin egina eta zapore leun eta delikatua du ezaugarri. Gosaltzeko edo pintxoetarako esnearen alternatiba gisa aproposa. Ezin hobea pureak, kremak eta mota guztietako postreak prestatzeko ere.