• Nuevo

Vinagreta de naranja y vinagre de umeboshi

Erref.: errezeta_100

Erraza

Zailtasuna

5 minutos

Prestaketa

Vinagreta

Mota

Ensaladas

Kategoria

Osagaiak

1 chorrito Zumo de limón

1 cucharada de vinagre de umeboshi

1 cucharadita de vinagre de arroz

Ralladura de naranja o limón

Urratsak

Mezcla todos los ingredientes y añade a tu ensalada. 

txartelaren irudiak

Elizabeth Moreno

makrobiotiko aholkularia

@isabelmoreno_macrosano

Makrobiotika, sukaldaritza eta elikadura osasuntsuaren eskolaren sortzailea MACROSANO. 
gogoko_muga gerorako gorde
Erosi errezeta honen osagaiak:

Finestra sul Cielo

1AZIUME

Umeboshi ozpina 250 ml

Umeboshi ozpina umeboshiaren heltzetik ateratako ozpin gazia iragaziz lortzen da. Ozpin normal bat bezala erabiltzen da, eta, gazia izanik, entsalada bat bukatzeko aukera ematen du ozpin honen apur bat gehituz. Barazkientzako saltsetan ere erabil daiteke Tahin koilarakada bat, bi koilarakada Umeboshi Ozpin eta ondo nahastuz....

Finestra sul Cielo

1ACIRI

Vinagre de arroz integral 250 ml

El vinagre de arroz integral es un apetitoso condimento elaborado a partir de fermentar durante un año el arroz en tinas de terracota, para convertirlo primero en alcohol y después en vinagre. Su sabor, siendo menos ácido, más suave y lleno que el vinagre de vino, se combina perfectamente con cualquier plato de cereales, verduras y algas, resaltando su sabor sin modificarlo. Puede utilizarse como sust...

Kategoria bereko beste 6 produktu:
Baliteke interesa izatea ere