Altze Beltza
AN086
Kuiatxo pesto ekologikoa
Kuiatxo pesto delikatua eta leuna, ekologikoki hazitako osagaiekin egina. Saltsa paregabea altuera handiko plateretarako. Pastari gehitzeko edo crackerekin zabaltzeko aproposa....
Auténtica salsa pesto elaborada con tofu de origen italiano, albahaca genovesa, piñones y aceite de oliva. Una mezcla única y sabrosa perfecta para combinar con cualquier tipo de pasta o elaborar sofisticados aperitivos y canapés. Sin aceite de palma, colorantes ni potenciadores de sabor.
Preparación a base de albahaca* (43%)(albahaca* (39% del producto terminado), aceite de girasol*, sal), aceite de girasol*, aceite de oliva virgen extra*, tofu* (10%) (soja*, agua, gelificante: cloruro de magnesio), anacardos*, sal, piñones* (0,9%).
Contiene soja y derivados, contiene frutos de cáscara y derivados
kcal. | 453 |
---|---|
kJ. | 1903 |
karbohidratoak | 3,40 |
horietatik azukreak | 2,30 |
proteina | 3,6 |
Gantzak: | 47 |
horietatik saturatuak | 5,70 |
Zuntz dietetikoa | 1,1 |
Gatza | 2,60 |
Altze Beltza
AN086
Kuiatxo pesto delikatua eta leuna, ekologikoki hazitako osagaiekin egina. Saltsa paregabea altuera handiko plateretarako. Pastari gehitzeko edo crackerekin zabaltzeko aproposa....
Altze Beltza
AN084
Ekologikoki hazitako orburu-pestoa, zapore leun eta delikatua duena. Edozein pasta platerarekin laguntzeko edo benetako delicatessen prestatzeko aproposa. Gourmet produktuen zaleentzat gozamen osasuntsua....
Altze Beltza
AN083
Genovese albahaka, pinuekin eta parmesano gaztaz ondutako baratxuriz egindako saltsa italiar tipikoa. Nahasketa paregabea eta zaporetsua, edozein pasta motarekin konbinatzeko edo hamaiketako eta kanape sofistikatuak prestatzeko....
Altze Beltza
AN085
Tomatearen freskotasuna eta parmesano gaztaren benetako usaina dituen pesto gorria. Zapore nahasketa ezin hobea inor axolagabe utziko ez duten plater edo saltsa sofistikatuak sortzeko....
Finestra sul Cielo
1PESTO
Nekazaritza ekologikoko osagaiekin egindako barazki pestoa. Pasta, quinoa edo barazkiekin konbinatzeko aproposa....
Finestra sul Cielo
1SEZU
Nekazaritza ekologikotik kalabaza haziak zurituak. Gantz-azido, zuntz eta proteinetan aberatsak dira, edozein plater aberasteko edo ogietan eta gailetetan erabiltzeko aproposak dira. Babestutako atmosferan ontziratua bere mantenugai guztiak gordetzeko. Gluten gabeko. Orain %100 ontzi konpostagarrian!
Germinala
GMF002
Nekazaritza ekologikoko eta glutenik gabeko osagaiekin egindako artatxikia eta berenjena hanburgesak. Zapore delikatua oso berezia duten bi hanburgesa, platerari nortasun beroa ematen dioten kurkumearen eta kuminoaren usain bereizgarriek indartuta. Horrez gain, artatxikia fosforoan eta magnesioan aberatsa den zereal bat da, alberjiniarekin ezin hobeto konbinatzen dena, eta, ondorioz, plater bat...
Altze Beltza
AN218
%100 integraleko pasta, Triticum dioccum izeneko italiar espelta mota batekin bakarrik egina, Italia erdialdean Toscana, Umbria, Marche eta Emilia Romagna eremuetan lantzen dena. Zapore apur bat gozoarekin eta testura zakarrarekin, penne aproposa dira edozein saltsarekin konbinatzeko....
Errege Quinoa
QR012
Ezagutu glutenik gabeko pasta %100 organikoekin egindako kalitate goreneko pasta. "Al dente" ehundura paregabearekin, zeliakoentzat egokiak diren benetako pasta platerak sortzen ditu. Orain plastikorik gabeko ontzietan, kartoizko ontzian guztiz birziklatzeko.
Finestra sul Cielo
1SOFSEN
Gatzik gabeko arroz-krepeak nekazaritza ekologikoko osagaiekin egindakoak. Hamaiketakoak egiteko edo guacamole, hummus, tahini, barazki-paté edo beste edozein krema zabaltzeko aproposa. Glutenik gabe. 19 kcal krepe bakoitzeko.
Finestra sul Cielo
1PUME
Tenperatura baxuan egositako fruta %100 ekologikoz egindako sagar-purea bere nutrizio-propietateak gordetzeko. Ez dago lodigarri edo koloratzailerik. Fruta azukreak bakarrik ditu. Naturaz betetako mokadu bat edo postrea. Erosotasun handiagoa izateko 100 gramoko bi ontzitan aurkeztuta....
Altze Beltza
AN083
Genovese albahaka, pinuekin eta parmesano gaztaz ondutako baratxuriz egindako saltsa italiar tipikoa. Nahasketa paregabea eta zaporetsua, edozein pasta motarekin konbinatzeko edo hamaiketako eta kanape sofistikatuak prestatzeko....