Azuki Brownie

Erref.: errezeta_240

Erraza

Zailtasuna

30 minutu

Prestaketa

Postreak

Mota

Postreak

Kategoria

Osagaiak

400gr de azukis

60 g de cacao en polvo

190 g de sirope de arroz

1 cucharada de canela

85 g de crema de cacahuete

1 pizca de sal

75 g de chocolate negro triturado

Para el topping:

2 cucharadas de cacao

1 cucharada de aceite de coco

1 cucharada de sirope

Frambuesas

Urratsak

1. Cocinamos las azukis y reservamos en una taza bien escurridas.

2. Vertemos todos los ingredientes del relleno en un procesador de alimentos, menos el chocolate.

3. Trituramos hasta conseguir una textura homogénea, si fuera necesario añadimos un poco de agua o bebida vegetal al gusto.

4. Incorporamos el chocolate picado y mezclamos bien.

5. Forramos un molde de papel de cocina y vertemos la mezcla.

6. Horneamos en un horno precalentado a 180 grados durante unos 20-25 minutos.

7. Mientras preparamos la salsa de chocolate mezclamos el cacao con la melaza y el aceite de coco hasta que nos quede una crema bien integrada.

txartelaren irudiak

Emmanuela Gornati

Entrenatzailea eta sukaldari beganoa

@emanuela.gornati_chef

Enpresaria, osasun Coach eta Chef beganoa, Essenza metodoaren sortzailea
gogoko_muga gerorako gorde
Erosi errezeta honen osagaiak:

Finestra sul Cielo

1AZU

Azukiak %100 konpostagarriak

Nekazaritza ekologikoko azukiak, zuntz eta proteina eduki handikoak. Edozein plater edo ontzeko aproposa oliba olio birjina estra, Gomasio edo soja saltsarekin dastatzeko. Babestutako atmosferan ontziratua, bere mantenugai guztiak gordetzeko. Gluten gabeko. Orain %100 ontzi konpostagarrian!

Finestra sul Cielo

1KAKAOA

Kakao hautsa 125 g

Nekazaritza ekologikoko kakao-hautsa. Postreak eta gozogintza desberdinak prestatzeko aproposa....

Finestra sul Cielo

1MARIZ

Arroz almibarretan 400 gr

Nekazaritza ekologikoko arroz almibarretan %100. Zereal almidoia azukre sinpleago batean bihurtzeko entzima araztuak erabiliz egina. Sistema horri esker, azukre sinpleetan aberatsagoa den malta lortzen da, zereal bakar batez osatutako maltak ekoizteko aukera emanez. Infusioak, teak edo zereal-kafeak gozotzeko edo biscottiak edo tostadak zabaltzeko aproposa....

Finestra sul Cielo

1KREMAK

irabiatua kakahuete-gurina

Nekazaritza ekologikoko osagaiekin egindako kakahuete-gurina. Ehundura krematsua eta benetako kakahuete errearen zaporearekin, erreferentzia hau aproposa da ogi txigortuetan zabaltzeko eta gainean banana xerrak eta kakao ale gordinak gehitzeko. Glutenik gabeko gozamena ahosabaiarentzat eta landare-proteina iturri. ...

kocomi

CC01

Koko olio birjina ekologikoa 225 ml

Sri Lankako koko-olio birjina ekologikoki hazitako kokoekin bakarrik egina. Erauzketa eta hotz prentsaketa metodoak erabiliz fabrikatzen da, findu edo zuritu gabe, beraz, bere propietate onuragarri guztiak aldatu gabe mantentzen ditu. Kolesterol eta trans gantz gabe. Sukaldatzeko, gozogintzarako edo gurina edo margarinaren ordezko aproposa.

Kategoria bereko beste 6 produktu: