Tofu eta espinakak kaneloiak

Erref.: errezeta_243

Erraza

Zailtasuna

20 minutu

Prestaketa

Gabonak

Mota

kaneloiak

Kategoria

Osagaiak

Un paquete de lasaña

500 g de tofu

500 g de espinacas

1 baratxuri ale

1 bote de passata de tomate bio

1 cebolla

Hojas de albahaca fresca

Aove sal - pimenta negra y nuez moscada

Alternativa vegetal al parmesano (opcional)

Urratsak

1. Salteamos las espinacas con una cucharada de aceite, una pizca de sal y el diente de ajo, unos minutos.

2. En un procesador trituramos el tofu con las espinacas escurridas, la sal, la pimienta y la nuez moscada hasta conseguir una mezcla homogénea.

3. Hervimos en abundante agua salada las láminas de pasta unos pocos minutos hasta que se ablanden. Escurrimos y reservamos.

4. Picamos la cebolla finamente y la sofreímos con una cucharada de AOVE.

5. Incorporamos la salsa de tomate y la albahaca. Cocinamos unos 15 minutos.

6. Rellenamos las láminas de pasta con dos cucharadas de relleno y enrollamos las láminas formando el canelón. Reservamos.

7. En una bandeja de horno ponemos en la base unas cucharadas de salsa de tomate y disponemos los canelones en fila, hasta rellenar toda la bandeja.

8. Recubrimos con la salsa de tomate y espolvoreamos con queso.

9. Horneamos a 200 grados unos 15-20 minutos.

txartelaren irudiak

Emmanuela Gornati

Entrenatzailea eta sukaldari beganoa

@emanuela.gornati_chef

Enpresaria, osasun Coach eta Chef beganoa, Essenza metodoaren sortzailea
gogoko_muga gerorako gorde
Erosi errezeta honen osagaiak:

Germinala

GM011

Glutenik gabeko artoa eta arroz lasagna

Benetako Italiako lasagna xaflak ekologikoki hazitako artoarekin eta arrozarekin egindakoak, Glutenik Gabeko ziurtagiria dutenak. Ausartu "lasagne alle verdure" goxoa prestatzera eta harritu zapore italiarrenaren zaleak.

Finestra sul Cielo

1TOFU01

Glutenik gabeko tofu natural ekologikoa

Italian hazitako soja organikoz egindako janaria. Bere landare-proteina eduki handiari esker, ezinbesteko produktua da animalia-proteina elikaduratik kendu dutenentzat. Zapore eta leuntasun paregabearekin, erreferentzia hau oinarrizkoa da sukaldean duen aldakortasunagatik: ondo konbinatzen du elikagai indartsuagoekin eta osagaien zaporea ere xurgatzen du...

Vivibio

VBIO502

Tomate pasata ekologikoa

Tomate saltsa natural gozoa kontserbatzailerik edo koloratzailerik gabe, kalitate goreneko tomate ekologikoekin eta azukre erantsirik gabe. Ideala pizzak prestatzeko, gisatuak, pasta, arroz platerak gehitzeko edo hainbat saltsa prestatzeko. Zure jakitegian falta ezin den oinarrizkoa. Gluten gabeko...

Kategoria bereko beste 6 produktu: