Mugi misoa (garagar misoa) 300 gr

Erref.: MARTXOAK 1
Kantitatea: 300g
9,96 €
Zergak barne
Zenbatekoa
  • organikoa
Finestra sul Cielo

Honek ziurtatua:

ORGANIKOA

IT-BIO-014 EB EZKO NEKAZARITZA

gogoko_muga gerorako gorde

Mugi misoak edo garagar misoak garagar proportzio handia dauka. Sojaren lurrun-sukaldatzeak eta soja, gatzak eta zerealak urtebete gutxi gorabehera heltzeak, zedrozko ontzi handietan egindakoak, zapore nahastezina eta delikatua ematen dio janari honi. Miso aproposa zopak, saltsak eta hainbat ongailu prestatzeko.

soja* (36%), cebada fermentada* (30%), sal marina, agua. *de agricultura ecológica. Cebada fermentada con esporas de Koji (Aspergillus oryzae). Puede contener frutos de cáscara y cacahuetes.

Alergenoak:

Contiene gluten y soja. Puede contener trazas de cacahuetes y frutos de cáscara.

* nekazaritza ekologikoa

Añadir al final de la cocción de sopas y verduras sin hervir antes. Para crear una deliciosa salsa perfecta para combinar con verduras cocidas y ensaladas, coger una cucharada de Miso, 3 cucharadas de Tahin y un poco de vinagre de arroz o limón y mezclar. El Miso ya es un alimento salado por lo que no es necesario añadir sal en los platos elaborados con este alimento. Conservar en lugar fresco y seco. Una vez abierto conservar en nevera.

kcal.145
kJ.606
karbohidratoak14,6
horietatik azukreak5,6
proteina11,6
Gantzak:5,6
horietatik saturatuak0,72
Zuntz dietetikoa5,1
Gatza11,5
Kategoria bereko beste 5 produktu:

Finestra sul Cielo

1MIGAR

Pasteurizatu gabeko txitxirio miso ekologikoa

Ezagutu Finestra sul Cielo-ko garbantzu miso berria. Sojarik gabeko eta pasteurizatu gabeko misoa, %47ko garbantzu ekologikoak, arroz hartzitua eta itsas gatzarekin egina. Japoniako metodo tradizionalak jarraituz egiten da eta 2-3 hilabetez hartzitzen da, eta zapore aberatsa eta leuna ematen dio, txitxirioen zapore gozoa eta miso tradizionalaren umami zaporearekin uztartzen dituena. Oso polifazetikoa sukaldean, miso zopa aberatsa, barazki gisatuak prestatzeko, apaingarri gisa erabiltzeko edo tahini, aguakate eta garbantzu miso tostada gozo bati ukitu gazi bat emateko aukera ematen du.

Finestra sul Cielo

1SHIRO

Shiro Miso

Shiro Miso bi hilabete baino gutxiagoko hartzidurarekin egiten da, miso normala baino zapore delikatua eta gozoagoa lortzeko. Saltsa edo kremak prestatzeko eta barazkiak eta zerealak laguntzeko aproposa da. produktu pasteurizatua.

Finestra sul Cielo

1HAT

Hatcho Miso ekologikoa

Hatcho Miso Miso barietaterik zaharrena da eta soja eta gatzarekin egiten da. Kolore iluna du eta oso zapore bizia du.

Voelkel

VK006

BIO laktofermentatutako erremolatxa zukua

Lakto-hartzitutako erremolatxa zuku honetarako Demeter lehengaiak baino ez dira erabiltzen, nekazaritza biodinamikotik datozenak. Berez aromatizatuak diren erremolatxa-tuberkuluak prentsaketa-prozesua egiten dute elikagai guztiak kontserbatzeko, azido laktikoarekin konbinatu aurretik, prozesu osoa gatzik gehitu gabe burutuz. Laktofermentazio prozesuak...

Finestra sul Cielo

1MISORI

BIO arroz miso 300 gr

Misoa, zedrozko ontzi handietan egindako soja, gatz eta zerealen heltze ezagunaren emaitza da, gutxi gorabehera urtebeteko iraupena duena. Prozesu honek ore ilun eta oso zaporetsua sortzen du, batez ere salda kuboekin batera erabiltzen dena zopak, saltsak eta hainbat ongailu prestatzeko. Arroz misoa, soja, arroz integrala eta gatzarekin ekoitzitako...

Produktu hau erosi duten bezeroek ere erosi dute:

Finestra sul Cielo

1AMA

Arroz marroia oratu

Arroz marroi amasake krema gozo eta goxoa da, postre gisa kontsumitzeko edo fruta, fruta marmelada, hur krema edo almendra krema gehitzeko. Esnea edo gozokiak prestatzeko oinarri gisa ere erabil daiteke. Zerealaren hartzidura koji gehituz egiten da, arroza egositako krema gozo-gozo honetan eraldatzen duen hartzidura naturala, entzimarik erabili gabe...

Finestra sul Cielo

1KREMAK

irabiatua kakahuete-gurina

Nekazaritza ekologikoko osagaiekin egindako kakahuete-gurina. Ehundura krematsua eta benetako kakahuete errearen zaporearekin, erreferentzia hau aproposa da ogi txigortuetan zabaltzeko eta gainean banana xerrak eta kakao ale gordinak gehitzeko. Glutenik gabeko gozamena ahosabaiarentzat eta landare-proteina iturri. ...

Altze Beltza

AN005

Gari osoa durum fusilli

Murge goi-ordokitik, Puglia eta Basilicata artean, Italiako hegoaldean, Italiako gari ekologikoarekin egindako fusilli osoa. Zuntz aberatsa eta proteina eduki handiagoa duena. Edozein saltsarekin konbinatzeko edo entsaladei gehitzeko aproposa...

bizia

VI020

Chocolate Negro Superior 70% Santo Domingo BIO

El cacao más selecto de la República Dominicana confiere a este chocolate un sabor y un aroma únicos que eclosionan al derretirse en la boca. Un 70 % de cacao para los amantes de los chocolates negros moderadamente intensos. BIO, Vegan, plastic free y con certificación Rainforest.

Finestra sul Cielo

1HALMA

Halva eztiarekin eta almendrarekin

Pasta gozoa eztiarekin eta nekazaritza ekologikoko almendrarekin. Postre moduan zabaltzeko edo gozatzeko aproposa....

Finestra sul Cielo

1LOTUS

lotus erro hautsa

Lotus lorearen erroa makrobiotikan oso ohikoa den "sendagai" elikagaietako bat da, zalantzarik gabe. Hautsean, nahastu kafe koilaratxo bat infusio batean eta bere propietateek gehiegizko mukiaren aurka borrokatzen lagun dezakete, eztul lehorra baretzen eta sistema immunologikoa indartzen...

Baliteke interesa izatea ere

Finestra sul Cielo

1HAT

Hatcho Miso ekologikoa

Hatcho Miso Miso barietaterik zaharrena da eta soja eta gatzarekin egiten da. Kolore iluna du eta oso zapore bizia du.

Finestra sul Cielo

1MISORI

BIO arroz miso 300 gr

Misoa, zedrozko ontzi handietan egindako soja, gatz eta zerealen heltze ezagunaren emaitza da, gutxi gorabehera urtebeteko iraupena duena. Prozesu honek ore ilun eta oso zaporetsua sortzen du, batez ere salda kuboekin batera erabiltzen dena zopak, saltsak eta hainbat ongailu prestatzeko. Arroz misoa, soja, arroz integrala eta gatzarekin ekoitzitako...