Finestra sul Cielo
1FARIMAN
BIO almendra irina - %100 konpostagarria
Nekazaritza ekologikoko almendra irina, zuritutako fruitu lehorrak birrintzean egindakoa. Errezeta gozoak zein gaziak prestatzeko aproposa....
Erraza
Zailtasuna50 minutos
PrestaketaPostreak
MotaBanakakoa
Kategoria1.Pelar las peras, partirlas por la mitad, descorazonarlas, y pasarlas por el zumo de limón.
2.Cocerlas al vapor durante 5 minutos, con una pizca de sal.
3.Hacer el mazapán mezclando la almendra en polvo con la compota y la esencia de almendra.
4.Poner el mazapán encima de las peras y decorar con las hojitas de menta.
5.Dejar enfriar y servir
Finestra sul Cielo
1FARIMAN
Nekazaritza ekologikoko almendra irina, zuritutako fruitu lehorrak birrintzean egindakoa. Errezeta gozoak zein gaziak prestatzeko aproposa....
Finestra sul Cielo
1ALBICO
Nekazaritza ekologiko ziurtatutako abrikot-konpota. Fruta egosita eta sagar kontzentratuarekin nahastetik lortzen da. Fruta onenaren %60-70 gutxienez. Konpota zabaltzeko aproposa gosaltzeko edo askaria egiteko. Postreak lantzeko ere ezin hobea. Ez dago azukre erantsirik...