Peras rellenas de mazapán

Ref: receta_20

Erraza

Zailtasuna

50 minutos

Prestaketa

Postreak

Mota

Banakakoa

Kategoria

Osagaiak

  • 2 peras
  • zumo de 1 limón
  • 6 cucharadas soperas de almendra en polvo
  • 2 cucharadas de compota de melocotón
  • 1 gota de esencia de almendra
  • Hojitas de menta
  • Una pizca de sal

Urratsak

1.Pelar las peras, partirlas por la mitad, descorazonarlas, y pasarlas por el zumo de limón.

2.Cocerlas al vapor durante 5 minutos, con una pizca de sal.

3.Hacer el mazapán mezclando la almendra en polvo con la compota y la esencia de almendra.

4.Poner el mazapán encima de las peras y decorar con las hojitas de menta.

5.Dejar enfriar y servir

gogoko_muga gerorako gorde
Erosi errezeta honen osagaiak:
Oinarrizko prezioa -%10

Finestra sul Cielo

1FARIMAN

BIO almendra irina - %100 konpostagarria

Nekazaritza ekologikoko almendra irina, zuritutako fruitu lehorrak birrintzean egindakoa. Errezeta gozoak zein gaziak prestatzeko aproposa....

Oinarrizko prezioa -%15

Finestra sul Cielo

1ALBICO

abrikot konpota

Nekazaritza ekologiko ziurtatutako abrikot-konpota. Fruta egosita eta sagar kontzentratuarekin nahastetik lortzen da. Fruta onenaren %60-70 gutxienez. Konpota zabaltzeko aproposa gosaltzeko edo askaria egiteko. Postreak lantzeko ere ezin hobea. Ez dago azukre erantsirik...

Kategoria bereko beste 6 produktu: