Finestra sul Cielo
1POLISTA
berehalako polenta
Nekazaritza ekologikoko berehalako polenta. Plater gozoak zein gaziak prestatzeko aproposa....
Erraza
Zailtasuna30 minutu
PrestaketaLehenengoa
MotaZerealak
Kategoria1. Cortar el puerro
2. Cortar en daditos el tofu
3. En una olla añadir una cucharada de aceite de oliva, el puerro cortado y 1 cucharada de comino
4. Añadir el agua a la mezcla y dejar cocer unos 10 minutos con un poco de sal.
5. Agregar el maíz dulce y el tofu, dejar hervir un poco más.
6. Añadir 100 gr de polenta de maíz hasta conseguir una pasta
7. Decorar con el pesto vegano y los piñones
Finestra sul Cielo
1POLISTA
Nekazaritza ekologikoko berehalako polenta. Plater gozoak zein gaziak prestatzeko aproposa....
Finestra sul Cielo
1PESTO
Nekazaritza ekologikoko osagaiekin egindako barazki pestoa. Pasta, quinoa edo barazkiekin konbinatzeko aproposa....
Finestra sul Cielo
1TOFU01
Italian hazitako soja organikoz egindako janaria. Bere landare-proteina eduki handiari esker, ezinbesteko produktua da animalia-proteina elikaduratik kendu dutenentzat. Zapore eta leuntasun paregabearekin, erreferentzia hau oinarrizkoa da sukaldean duen aldakortasunagatik: ondo konbinatzen du elikagai indartsuagoekin eta osagaien zaporea ere xurgatzen du...