Nutrizio aldetik ezin hobea: arto-polenta

Ref: receta_281

Erraza

Zailtasuna

30 minutu

Prestaketa

Lehenengoa

Mota

Zerealak

Kategoria

Osagaiak

  • 1 porru
  • Oliba olioa 
  • Tofu natural sin gluten 
  • Polenta de Maíz
  • Comino
  • Agua 
  • Maíz dulce
  • Pesto vegano
  • Piñones 
  • Gatza

Urratsak

1. Cortar el puerro

2. Cortar en daditos el tofu

3. En una olla añadir una cucharada de aceite de oliva, el puerro cortado y 1 cucharada de comino

4. Añadir el agua a la mezcla y dejar cocer unos 10 minutos con un poco de sal.

5. Agregar el maíz dulce y el tofu, dejar hervir un poco más.

6. Añadir 100 gr de polenta de maíz hasta conseguir una pasta 

7. Decorar con el pesto vegano y los piñones 

gogoko_muga gerorako gorde
Erosi errezeta honen osagaiak:

Finestra sul Cielo

1POLISTA

berehalako polenta

Nekazaritza ekologikoko berehalako polenta. Plater gozoak zein gaziak prestatzeko aproposa....

Finestra sul Cielo

1PESTO

Barazki pesto ekologikoa

Nekazaritza ekologikoko osagaiekin egindako barazki pestoa. Pasta, quinoa edo barazkiekin konbinatzeko aproposa....

Oinarrizko prezioa -%10

Finestra sul Cielo

1TOFU01

Glutenik gabeko tofu natural ekologikoa

Italian hazitako soja organikoz egindako janaria. Bere landare-proteina eduki handiari esker, ezinbesteko produktua da animalia-proteina elikaduratik kendu dutenentzat. Zapore eta leuntasun paregabearekin, erreferentzia hau oinarrizkoa da sukaldean duen aldakortasunagatik: ondo konbinatzen du elikagai indartsuagoekin eta osagaien zaporea ere xurgatzen du...

Kategoria bereko beste 6 produktu: