Natillas

Ref: receta_28

Erraza

Zailtasuna

Osagaiak

  • 2 tazas de bebida de arroz
  • 4 c.s. melaza de arroz
  • 1 c.s. ralladura de limón
  • Canela en rama o vainilla (abierta a lo largo y utilizando la pulpa y la vaina)
  • Itsasoko gatza
  • 2 c.s. maicena
  • 1 c.s. de kuzu

Urratsak

1.Calentar la bebida de arroz con todos los ingredientes menos los espesantes maicena y kuzu.

2.Diluir la maicena en agua fría y añadirla a la bebida de arroz. Hervir 2 o 3 minutos moviendo con una espátula de madera.

3.Diluir el kuzu en agua fría. Añadirlo y cocinarlo brevemente moviéndolo continuamente con la espátula de madera hasta que se espese.

4.Puede servirse caliente o fría.

gogoko_muga gerorako gorde
Erosi errezeta honen osagaiak:

Finestra sul Cielo

1BERI

arroz edaria

Landare-oinarritutako arroz edari bikaina azukre erantsirik gabe. Zapore gozoa arrozaren eraldaketa entzimatikotik dator. Italiako arroz ekologikoaren ale osoekin egina. Glutenik gabeko behi esnearen alternatiba.

Finestra sul Cielo

1MARIZ

Arroz almibarretan 400 gr

Nekazaritza ekologikoko arroz almibarretan %100. Zereal almidoia azukre sinpleago batean bihurtzeko entzima araztuak erabiliz egina. Sistema horri esker, azukre sinpleetan aberatsagoa den malta lortzen da, zereal bakar batez osatutako maltak ekoizteko aukera emanez. Infusioak, teak edo zereal-kafeak gozotzeko edo biscottiak edo tostadak zabaltzeko aproposa....

Finestra sul Cielo

1KUZUBO

Kuzu BIO 100% Plastic Free

Kuzu de origen ecológico de La Finestra sul Cielo. El Kuzu es la fécula obtenida de la raíz de una planta selvática, empleada para preparar jaleas de fruta y bebidas especiales como el famoso Ume-Sho-Kuzu. Se puede utilizar en sopas, salsas, gelatinas, dulces, etc....¡Ahora en formato vidrio!

Kategoria bereko beste 6 produktu: