Risotto de quinoa real y espárragos verdes

Ref: receta_41

Erraza

Zailtasuna

50 minutos

Prestaketa

Plater nagusia

Mota

Zerealak

Kategoria

Osagaiak

(para dos personas)
 
  • 150 gr de quinoa real
  • 1 manojo de espárragos verdes
  • 2 c.s de aceite de oliva extravirgen exprimido en frío
  • 2 dientes de ajo
  • 600 ml de caldo vegetal casero
  • Itsasoko gatza

Urratsak

1.Cortar los espárragos en trozos pequeños desechando la parte dura. Laminar los ajos.

2.Calentar el caldo y enjuagar la quinoa real En un cazo saltear los espárragos y los ajos con el aceite y reservarlos.

3.Poner la quinoa real en el cazo removiendo durante medio minuto. Añadir el caldo y tapar.

4.Cocer la Quinua Real durante 20 minutos a fuego muy suave.

5.Añadir los ajos y los espárragos reservados, poner sal al gusto y cocer 5 minutos más sin tapar hasta que se haya evaporado todo el caldo.

gogoko_muga gerorako gorde
Erosi errezeta honen osagaiak:

Errege Quinoa

QR004

Royal quinoa alea organikoa % 100 plastikorik gabekoa

Benetako quinoa alea quinoa-ren kalitaterik onena da. Munduko gatz basamortu handienetik gertu hazten da, Salar de Uyunitik, eta horrek elikagai eta bitamina bikainak ematen dizkio. Gainera, glutenik gabeko eta saponinarik gabeko ziurtagiria du. Edukiontzi %100 konpostagarrian, ontzi organikoan zuzenean birziklatzeko eta ongarri moduan naturara itzultzeko.

Finestra sul Cielo

1BROSL

Berehalako barazki-salda ekologikoa legamiarik gabe

Nekazaritza ekologikoko osagaiekin egindako barazki-salda berehalako hautsa. Legamirik gabe eta oliba olio birjina estrarekin. Edozein plater motari zapore ukitu paregabea emateko aproposa. ...

Kategoria bereko beste 6 produktu: