Azalore kremarekin, errege-quinoaz eta intxaurrez betetako kalabazina

Erref.: errezeta_222

Erraza

Zailtasuna

1 ordu

Prestaketa

Lehenengoa

Mota

Zerealak

Kategoria

Osagaiak

  • 75 g royal quinoa zuria
  • 1 kombu alga zati (4 g)
  • 8 intxaur
  • Barazki zopa
  • 2 kuiatxo txiki
  • 1 azalore zati (150-200 g)
  • ½ tipula
  • oliba olio birjina

Urratsak

1. Poner las nueces en remojo desde la noche anterior.

2. Remojar el alga kombu 5 minutos en agua fría.

3. Lavar la quínoa y cocerla junto con el alga kombu en 3 veces su volumen de caldo de verduras durante unos 20-25 minutos.

4. Cuando haya absorbido todo el líquido, apartar del fuego, tapar y dejar reposar.

5. Partir los calabacines por la mitad a lo largo, untar con aceite y meter en el horno precalentado unos 15 minutos. Deben quedar al dente: ni muy crudos ni muy hechos.

6. Cocer la coliflor al vapor unos 10 minutos.

7. Cortar mientras la cebolla muy finita.

8. Poner a pochar la cebolla en un chorro de aceite hasta que esté transparente.

9. Añadir las nueces bien escurridas y dejar un par de minutos más.

10. Con ayuda de una cuchara, vaciar los calabacines sin acercarnos a la piel (hay que dejar una capa gruesa de piel y carne de calabacín).

11. Meter en el vaso de la batidora la quínoa (sin el alga), la coliflor, la cebolla con las nueces y la mitad de la carne de calabacín que hemos quitado.

12. Salpimentar al gusto y batir hasta que nos quede como un puré cremoso.

13. Rellenar los calabacines y meter en el horno precalentado a 180 ºC durante 5 minutos.

gogoko_muga gerorako gorde
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Errege Quinoa

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Royal quinoa alea organikoa % 100 plastikorik gabekoa

Benetako quinoa alea quinoa-ren kalitaterik onena da. Munduko gatz basamortu handienetik gertu hazten da, Salar de Uyunitik, eta horrek elikagai eta bitamina bikainak ematen dizkio. Gainera, glutenik gabeko eta saponinarik gabeko ziurtagiria du. Edukiontzi %100 konpostagarrian, ontzi organikoan zuzenean birziklatzeko eta ongarri moduan naturara itzultzeko.

Finestra sul Cielo

1KOMBU

BIO Kombu alga deshidratatua

Kombu alga, berde iluna eta koherentziaz gogorra, Hokkaido iparraldeko itsasoan hazten da eta ezin hobea da barazki gisatua, tofu edo seitan gehitzeko. Barazkiak prestatzeko ere aproposak dira. Pertsona bakoitzeko gomendatutako erabilera 5 gramo alga gordina pertsonako astean da....

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